nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Szolgálatunkban a nyári holderő – Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 7-13.

Építsd-szépítsd magadat és környezetedet is, tégy energiát mindabba, amit növelni szeretnél.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 7.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

A növő Hold ereje segíti a vitaminok és nyomelemek beépülését, így ma semmiképp se feledkezz meg azokról a táplálékkiegészítőkről, amiket egyébként szedsz. A legjobb, ha válogatsz a nyári, szezonális zöldség-gyümölcs kínálatból. Ma érdemes rendet tenni házunk táján, remélhetőleg ez meg is marad.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 8.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 11:31-től Mérleg

Délelőttre időzíts minden olyan feladatot, ami precizitást igényel, amit csak különös gonddal érdemes elvégezni. Ügyelj a legapróbb részletekre is, semmi ne kerülje el a figyelmedet. Délutánra már lazulhat a fegyelem és inkább az kerüljön fókuszba, hogy mindent egyensúlyba hozz magad körül.

PÉNTEK – augusztus 9.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Nem kell egyedül végezned a feladatokat, fordulj kapcsolataid felé és erősítsétek az együttműködést. Ezt akár a távolabbi rokonnal, ismerőssel, kollégával is megteheted, lehet, hogy pont egymás segítése fogja szorosabbra fonni a köztetek lévő köteléket.

SZOMBAT – augusztus 10.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ha teheted, mára valamilyen kulturális programot szervezz, akár családdal, akár baráti társasággal. Bárkivel is töltöd a mai napot, evezzetek békés vizekre és maradjatok is ott, távol a háborgástól. Kölcsönösen egymásra figyelve jöhet létre ez a finom egyensúly.

Növő Hold

Fotó: Pixabay

VASÁRNAP – augusztus 11.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 00:35-től Skorpió

A valószínű újabb hőhullám miatt növényeink sok locsolásra szorulnak, a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy ne hagyd őket szomjazni. Persze magadról se feledkezz meg, még üdítőbb a víz, ha citromlével vagy akár mentával vagy néhány szelet uborkával frissíted fel.

HÉTFŐ – augusztus 12.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Óvakodj ma a szenvedélyek árjától, ami persze jó is lehet, a kérdés csak az, hogy milyen előjelű. Tegyük félre a féltékenységet, koncentráljunk inkább a párunkkal való együttműködésre. Ez kiterjedhet arra is, hogy terveiteket, ötleteiteket töviről hegyire átbeszélitek.

KEDD – augusztus 13.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 12:00-tól Nyilas

Impulzívan, erős érzelmekkel indulhat a nap, ügyeljünk rá, hogy a józan eszünk kerekedjen felül. Érdemes ma konkrét lépéseket tenni célunk felé, ezt ráadásul délután is tovább vihetjük, lelkesedéssel és igazi, pezsgő életörömmel fűszerezve. A meleg ellenére jó lenn magunkat egy kis mozgással felpezsdíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top