nlc.hu
Sztárok
Váratlan, ingyenes koncertet adott Budapest belvárosában Azahriah

Váratlan, ingyenes koncertet adott Budapest belvárosában Azahriah

Miután háromszor megtöltötte a Puskás Arénát Azahriah, most egy ingyenes koncerttel lepte meg a közönségét Budapest belvárosában.

Kedd este váratlan koncertet adott Azahriah a Fröccsteraszon, a hely olyannyira megtelt, hogy a Blikk beszámolója szerint szinte még a csilláron is ültek.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Azahriah igencsak meglepte rajongóit Budapest belvárosában, kedd este ugyanis különösebb biztonsági intézkedés és kíséret nélkül egy kis baráti jammelgetés mellett döntött a népszerű helyen. A Fröccsteraszon az Unicumbia zenekar lépett fel ugyanis, akik egy kiemelkedően tehetséges, dél-amerikai zenét játszó csapat. Hozzájuk csatlakozott a világsztár énekes. Az ütős hangszereken játszó banda egyik tagja pedig történetesen Azahriah koncertjein is fellép, és a fiatal tehetséggel számos óriási koncerten vannak már túl – árulta el a lap.

Augusztus 6-án este tehát mindenkit meglepetésként ért az énekes váratlan, ingyenes koncertje, amelyről felvételek is készültek. Nem egy gyakori dolog ugyanis, hogy egy olyan nagy népszerűségnek örvendő énekes, mint Azahriah ingyenes, baráti hangulatú koncertet adjon közönségének, pár centire állva csak tőlük. 

Háromszor töltötte meg a Puskás Arénát 

Három óriási koncerttel robbantotta be a május végét Azahriah, az előadó ugyanis három napra kibérelte a Puskás Arénát 2024. május 24-26. között. A koncertek fergetegesre sikerültek, annak ellenére is, hogy sokan a közlekedés vagy a változékony időjárás miatt is aggódtak.

Máté Gyárfás, a fiatal zenész egykori menedzsere saját Facebook-oldalán úgy fogalmazott, Azahriah történelmet írt.

„Raktam le már fontos út kockákat másoknak is, de erre a srácra vagyok a legbüszkébb. És talán ő az egyetlen, aki valóban utat is épített. Lehet dumálni, lehet eladni a lelkünk, lehet eltaposni másokat, lehet felégetni mindent, de az igazán nagy dolgok akkor születnek ha nyitva marad a szemünk és ha tisztán látunk. Gratu Azi!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top