nlc.hu
Család
Harry herceg elárulta: ez volt a pont, amikor megromlott családjával a kapcsolata

Harry herceg elárulta: ez volt a pont, amikor igazán megromlott családjával a kapcsolata

Károly király és Diana hercegné fia ismét nem fogta vissza magát és elárulta, mi lehetett az a pont, amikor végleg megromlott családjával a kapcsolata.

Harry herceg az ITV műsorában volt látható nemrégiben, ahol szokásához híven a családjáról és a köztük levő konfliktusról beszélt a kamerák előtt, miközben a Tabloids on Trial című dokumentumfilmjét népszerűsítette. Károly király és Diana hercegné fia mindezek mellett arról is vallott, hogy  miért indított nyilvánosan pert több kiadó ellen. A rossz viszony létrejötte a családtagok között ugyanis ennek a mozzanatnak is köszönhető. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Az ITV műsorvezetője, Rebecca Barry ugyanis megkérdezte Harry herceget: „Ön mennyire gondolja, hogy a bulvársajtó elleni elszántsága tönkretette a családjával való kapcsolatát?”.

Azt hiszem, ez minden bizonnyal központi szerepet játszik. Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert bármit mondok a családomról, az a sajtó szidalmazásának özönét eredményezi.

– vallotta meg a herceg, aki jelenleg azért küzd, hogy leleplezze a brit bulvárlapok szerinte illegális tevékenységeit.

Világossá tettem, hogy ezt meg kell tenni. Jó lenne, ha családként tennénk meg, Hiszem, hogy – ismétlem – szolgálati szempontból, és ha az ember közszereplő, akkor ezeket a dolgokat a közjó érdekében kell megtennünk. De én ezt a magam okai miatt teszem.

– tette hozzá Harry, aki szerint cselekedete csak elmélyítette a szakadást családjával. 

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020-ban kiváltak a brit királyi családtól, és az Egyesült Államokba költöztek. Nem sokkal később bejelentették, hogy pert indítanak 4 bulvárlap  – The Sun, The Daily Mail, The Mirror és The Express – ellen, amelyek állításuk szerint sokak életét „tönkretették”.

Via

Ez is érdekelhet Meghan Markle és Harry herceg esküvője Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top