nlc.hu
Sztárok
Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kisfia

Megszületett: íme az első fotók Kulcsár Edina és G.w.M kisfiáról

Egy posztban tudatta az influenszer és rapper férje, hogy megérkezett második közös gyermekük.

Kulcsár Edina és G.w.M 2022 januárjában jelentették be, hogy egymásra találtak. A rapper az előző év decemberében vallotta be, hogy elváltak útjai gyermekei anyjával, az egykori szépségkirálynő pedig a nagy bejelentés előtti héten árulta el, hogy a házassága nem működik Szabó András Csutival, ezért külön folytatják.

Kulcsár Edina és GWM

Fotó: Birton Szabolcs

Elképesztő kommentcunamit indított ez az eseménysorozat, Kulcsár Edina és rapper férje pedig azóta is az internet népének fókuszában van. Tavaly megszületett első gyermekük, akinek a nevét egészen a születése pillanatáig titkolták: kislányukat Amarának keresztelték el. Év elején érkezett az újabb nagy hír:

Kulcsár Edina ismét gyermeket vár.

A baba nemét ezúttal nem titkolták sokáig, már tavasszal kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt az influenszer. A baba nevét természetesen most sem árulták el, ez ismét a születés utáni posztra maradt. A napokban már célozgatott rá Edina, hogy hamarosan szül, és mivel programozott császárról van szó, ez egy biztos időpont.

Most végre bejelentették, hogy megszületett a pici, amiről egy posztot is közzétettek.

Tegnap reggel megszületett a kisfiunk

– írta Kulcsár Edina az Instagram-képhez, amelyen ő látható, ahogy a karjában tartja az augusztus 8-án világra jött kisbabáját. 

Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy a kisfiú a Dion nevet kapta. A kisbabáról édesapja karjaiban is készült fénykép: ide kattintva megnézheted, amint félmeztelenül öleli őt a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top