nlc.hu
Szabadidő
Trokán Nóra világsztárt villantott

Trokán Nóra világsztárt villantott

A színésznő szerepelt a Borderlands című filmben, és úgy tűnik, meg kellett várnia a magyar bemutatót, hogy közzétegye a forgatáson készült fotóit.
Trokán Nóra

A Borderlands című nagyszabású sci-fi/akciófilmet Magyarországon forgatták, és olyan nagy neveket szereztek meg hozzá, mint Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis vagy éppen Kevin Hart. Természetesen kisebb szerepekben magyarok is kamera elé kerülhettek.

A szerencsések közé tartozott Trokán Nóra is, akinek mostanáig kellett várnia, hogy megoszthassa az élményeit a közösségi médiában – szúrta ki az Index.

A korábban már a Witcheren is dolgozó Nóra több fotót és videót is közzétett az Insta-oldalán, amihez az alábbi kommentárt fűzte (eredetileg angolul):

Elképesztő volt a forgatása az őrületes Borderlandsnek. Nekünk, színészeknek nem csupán azt kell bizonyítanunk egy forgatáson, hogy tehetségesek vagyunk, hanem időnként az erőnket is, például azt, hogy meg tudunk tartani egy sátrat a viharban. De ha egy olyan vagány csaj van melletted, mint @janina, akkor nincs min aggódni. A privát stand upokról nem is beszélve, amiket Kevin Hart tartott nekünk két felvétel között. Nézd meg a mozikban!

Nóra felvételein egyébként a legnagyobb sztár Kevin Hart, az Egyesült Államok vezető stand up-osa és komikus színésze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top