nlc.hu
Sztárok
Csongrádi Kata aranydiplomát kap

Csongrádi Kata olyan elismerésben részesült, amire egyáltalán nem számított

A nagy esemény azonban pont ütközött a művésznő ausztrál turnéjával. Azonban kapott pótidőpontot.

Kereken ötven évvel ezelőtt szerezte meg a diplomáját Csongrádi Kata a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (akkor még főiskolán), méghozzá musical szakon. Az alma matere nem feledkezett meg róla: meghívták, hogy ünnepélyesen átadják neki az arany diplomáját.

Csakhogy van egy kis gond: az ünnepséget szeptemberre időzítették, amikor Csongrádi nem lesz az országban. Meghívták ugyanis Ausztráliába, ahol hat hetet tölt majd el, és ezalatt hét fellépése lesz – írja a Bors.

Csongrádi Kata

Csongrádi Kata egy tavalyi fotózáson (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Elmondása szerint utoljára 42 éve járt a koalák földjén, és bár tudja, hogy fárasztó utazás lesz, nagy örömmel megy vissza. És szerencsére az ausztrál turné nem jelenti azt, hogy ne kaphatna aranydiplomát. A kedvéért előre hozták kicsit az ünnepséget, és már augusztus 28-án átveheti azt az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Örömmel gondol vissza a régi időkre, de fontosabbak számára a jelenlegi tervei és munkái. Elárulta, hogy fel kell vennie a Hatos csatornán futó műsorait és már vágják a februári S. Nagy István-emlékkoncert felvételeit is, ami szintén hamarosan adásba kerül. Ráadásul készül az új dalának klipje, a címe Papírszavak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top