nlc.hu
Sztárok
Csongrádi Kata előre látta Máté Péter korai halálát az énekes tenyerében

Csongrádi Kata előre látta Máté Péter korai halálát az énekes tenyerében: „Nem akartam megijeszteni”

Megjósolta az énekesnő.

Csongrádi Kata és férje, S. Nagy István legendás barátságot ápolt a tragikusan fiatalon elhunyt Máté Péterrel. A 71 éves énekesnő neki köszönheti a Szív, szív, romaszív című slágerét, amelynek eddig soha el nem mondott, szomorú története van: előre látta a kollégája végzetét – írja a Blikk.

Csongrádi Kata és Máté Péter

Csongrádi Kata megjósolta Máté Péter korai halálát – Forrás: (b) Tények Plusz – videó (2023.09.14.-i adás // (j) YouTube

Mint mondja, Máté Péter sokat járt fel hozzájuk, és tudta, hogy őt nagyon érdeklik a tenyérvonalak jelentései. Egyik alkalommal odanyújtotta Csongrádi Katának, hogy jósoljon neki, az énekesnő azonban ledöbbent azon, amit látott: nem egyezett az életvonal és a karriervonal hossza. “Nem akartam megijeszteni, ezért csak annyit mondtam neki, hogy Péter, a te munkásságod halhatatlan lesz” – árulta el hosszú évtizedek után Csongrádi Kata.

Az énekes úgy hálálta meg a jövendölést, hogy S. Naggyal írt egy dalt az énekesnőnek a tenyérjóslásról: ez lett a Szív, szív, romaszív című sláger.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Máté Péter halálát örökletes betegség okozta. Szívelégtelenségben hunyt el, örökletes érrendszeri problémája volt gyerekkorától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top