nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon unalmasak

Ezek a csillagjegyek nagyon unalmasak

Ők a zodiákus legunalmasabb csillagjegyei.

Rák

A Rák illedelmes és nagyon udvarias, ugyanakkor meglehetősen ideges vagy feszült. Nem szívesen utazik új helyekre, különösebben az új ötletek iránt sem érdeklődik, ehelyett inkább ragaszkodik a megszokott környezetéhez, a saját dolgaihoz. Nem bírja az érzelmi drámákat, de az önfeledt vidámságról, a szórakozásról is lemond a nyugalma érdekében. Rendkívül érzelmes, az érzései irányítják, éppen ezért sokszor bizonytalan, mit és hogyan is kéne tennie. Úgy igazán elengedni magát csak nagyon ritkán képes. Nem túl szórakoztató csillagjegy. Nagy bulikat ne várj egy Ráktól.

Ezek a csillagjegyek nagyon unalmasak

(Fotó: Getty Images)

Bika

Mindig ezer okot tud felsorolni, miért maradjon otthon a szombati esti buli helyett. Arra is hivatkozhat, hogy épp nem érzi jól magát, fáradt, és aludnia kell. Aztán amikor mégis eljut egy pörgős baráti buliba, leginkább csak üldögél. Nem hiába van a legunalmasabb csillagjegyek között.

Szűz

A Szűz nem vállal kockázatokat, erősen követi a hagyományokat, a megszokott dolgain nem változtat, sablonos és konzervatív. Pedig ha csak egy picit túllépne önmagán, a komfortzónáján, sokkal izgalmasabb lenne. Így viszont nagyon unalmas, a barátainak az idegeire menő csillagjegy, aki rettentő unalmas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top