nlc.hu
Horoszkóp

Monoton éetforma és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek utálják a monoton életformát

A monotónia bizonyos személyiségjegyekkel rendelkező emberek számára akár megnyugvást, biztonságot is jelenthet.

Ikrek

Az Ikrek szülötteinek sem való a monotónia. Egyszerűen képtelenek a komfortzónájukban maradni, ott ugyanis rabnak érzik magukat. Mindennél jobban megvetik az unalmat,  ám találékonyságuknak hála ki is fognak rajta. Még leghétköznapibb, elkerülhetetlenül rutinszerű dolgokba is képesek valami változatosságot csempészni a maguk és – abszolút társasági emberek lévén – akár mások számára is. Ettől annyira motiváló és szórakoztató a jelenlétük. 

Csillagjegyek és a monoton élet

(Fotó: Getty Images/Kilito Chan)

Nyilas

A Nyilas egyértelműen a zodiákus legspontánabb csillagjegye. Szülötteit az új dolgok megtapasztalása és az új emberekkel való találkozás tölti fel igazából energiával. Imádják a kiszámíthatatlan, tervezhetetlen, sőt a veszélyes dolgokat is: az adrenalin az, ami igazán hajtja őket. Monoton körülmények között – például egy ilyen típusú munkakörben – viszont hamar feszültekké és frusztráltakká válnak és nem csupán, hogy érdemben teljesíteni, de gyakorlatilag létezni is képtelenek. 

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei számára a legfontosabb értékek a szabadság és a függetlenség, ez pedig jóformán mindent felülír az életükben. A monotóniát pedig egyenesen úgy élik meg, mint a szabadságuk korlátozását. Bár belátják, hogy bizonyos „jó rutinokra” igenis szükség van az életben, ám ezeket is a saját szabályaik szerint szeretik kialakítani, és szükség esetén – márpedig ők gyakran érzik szükségét – variálni is. Mások által meghatározott, egyhangú keretek között viszont nem maradnak meg soká, ha pedig a körülmények mégis erre kényszerítik őket, az gyakran vált ki náluk kontraproduktív viselkedést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top