nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettentő unalmasak

Ezek a csillagjegyek rettentő unalmasak

Az is biztos, nem ők lesznek a partifelelősök, és a táncparketten sem ők tombolnak.

Bika

A Bika gyanakvó, ezért rendkívül óvatos és körültekintő. Néha még az is csodaszámba megy, amikor önálló, határozott és bátor lépést tesz, és az estét a barátaival tölti. A Bika csöppet sem szeret dönteni, még az olyan egyszerű helyzeteken is hosszasan töpreng, hogy kimozduljon otthonról, vagy inkább házhoz rendelje az ebédet. Igazság szerint erősen hajlamos a lustaságra. Számtalan okot tud felsorolni, miért maradjon otthon a szombati esti buli helyett, például attól fél, hogy az éjszaka kellős közepén összetörik az autóját. Arra is hivatkozhat, hogy épp nem érzi jól magát, fáradt, és aludnia kell. Aztán amikor mégis eljut egy pörgős baráti buliba, leginkább a poharát töltögeti. Nos, ezért tartják őt számon a legunalmasabb csillagjegyek között.

Unalmas csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Marissa Powell

Rák

A Rák társaságban szégyenlős kis hóvirágnak tűnik. Rendkívül szolgálatkész, mindenkor illedelmes és nagyon udvarias, ugyanakkor meglehetősen ideges vagy feszült. Nem szívesen utazik új helyekre, különösebben az új ötletek iránt sem érdeklődik, ehelyett inkább ragaszkodik a megszokott környezetéhez, a saját dolgaihoz. Nem bírja az érzelmi drámákat, de az önfeledt vidámságról, a szórakozásról is lemond a nyugalma érdekében. Rendkívül érzelmes, az érzései irányítják, éppen ezért sokszor bizonytalan, mit és hogyan is kéne tennie. Úgy igazán elengedni magát csak nagyon ritkán képes. Ő sem tartozik a legszórakoztatóbb csillagjegyek közé, talán nem véletlenül.

Szűz

A Szűz akár apácazárdába is vonulhatna, mert annyira visszafogott és távolságtartó. Nem szívesen tölti az idejét bulikban, szórakozóhelyeken, mert neki saját maga a legszórakoztatóbb társaság. Úgy gondolja, jól elvan magában is, még társaságban is inkább a háttérbe húzódik. Beül a legsötétebb asztalhoz, és csak nézi a többieket, közben meg azon töpreng, vajon miért nem tud ő is ugyanilyen olyan laza és önfeledt lenni. Talán azért, mert a Szűz nem vállal kockázatokat, erősen követi a hagyományokat, a megszokott dolgain nem változtat, sablonos és konzervatív. Pedig ha csak egy picit túllépne önmagán, a komfortzónáján, sokkal izgalmasabb és elbűvölőbb lehetne.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top