nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legunalmasabb

Ez a 3 csillagjegy rettentő unalmas

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek nem tűnnek izgalmasnak.

Kiszámítható a viselkedésük, lehet, nem szeretik a változásokat, mert ők a megszokott, a jól bevált dolgok mellett voksolnak. Sokak szemében ezért is tűnhetnek ezek a csillagjegyek időnként nagyon unalmasnak.

Unalmas csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Kilito Chan

Bak

A Bak nagyon kényelmes csillagjegy, legalábbis ami a randizási szokásait illeti. Mivel nagyon céltudatos, imádja a munkáját, és persze nagyon sokat is dolgozik, leginkább a munkahelyen talál rá a szerelem. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sokat beszél a munkájáról, ami egy idő után tényleg unalmas lehet. Nem nagyon képes lazítani sem, könnyen lehet, a gyertyafényes vacsora közben is rendre ellenőrzi a munkahelyi e-maileket. Ugyanakkor tény és való, nagyon megbízható, felelősségteljes, és mindent megtesz a párkapcsolatáért. Szóval érdemes neki újabb esélyt adni, még ha elsőre unalmasnak is tűnik.

Bika

A Bika szintén megfontolt csillagjegy. Időnként lassúnak, nehézkesnek tűnhet a többiek szemében, és hajlamos is beleragadni a saját dolgaiba. Neki mindennél fontosabb a kényelem, a luxus, a biztonság, a kiszámíthatóság. Viszont csöppet sincs ellenére az összebújás, az ölelés, és vitathatatlanul nagyon érzéki és szexi a hálószobában. Persze odáig nem olyan egyszerű az út. Nagyon körültekintően tervezi meg a randevút, a spontán reakciókat, a hirtelen változásokat nem képes kezelni. Ő ezért tűnik unalmasnak. A viselkedése kiszámítható, de az is biztos, ha hűséges és megbízható társat keresel, jobbat nem is találhatnál nála.

Rák

A Rák érzelmei olyan gyorsan változnak, hogy sokszor követni sem lehet őt. Érzelmes, érzékeny és empatikus természetének köszönhetően vele bármit meg lehet beszélni. Imádja az otthonát, a család a mindene, szereti és követi a hagyományos értékeket. Azért tűnhet unalmasnak, mert nem szívesen mozdul ki a biztonságot adó otthonból. Könnyen megbántódik, ilyenkor visszahúzódik a páncéljába, és nem könnyű közel kerülni a lelkéhez. Ugyanakkor figyelmes és gondoskodó partner, nagyszerű férj és feleség válik belőle. Szülőként is megállja a helyét, mindent megtesz a szeretteiért. Ha ezekre a tulajdonságokra vágysz, már nem is tűnik annyira unalmas típusnak…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top