nlc.hu
Sztárok

Csongrádi Kata vallomása a párkeresésről

Csongrádi Kata: Vár még rám egy nagy szerelem

A színésznő hét éve veszítette el férjét, S. Nagy Istvánt, most készen áll egy új szerelemre.

Újra kész a szerelemre Csongrádi Kata. A színésznő a Blikknek beszélt arról, hogy hét év magánnyal a háta mögött (Kata férje, S. Nagy István dalszerző 2015-ben hunyt el) most úgy érzi, szüksége van egy társra.

Csongrádi Kata készen áll a szerelemre (Fotó: Nagy Zoltán, Smagpictures)

Csongrádi Kata készen áll a szerelemre (Fotó: Nagy Zoltán, Smagpictures)

Azt gondolja, hogy a férje sem szeretné, hogy egyedül élje le az életét, és fentről talán küld neki valakit. „A mai világban nehéz ismerkedni, ráadásul én nem vagyok fenn egyetlen társkereső oldalon sem, az nem az én világom. Udvarlók akadnak, írnak nekem a közösségi oldalon, és a baráti társaságom által is megismerhettem pár csodás embert, de még egyszer sem mondtam igent a randevúkra” – mondta Csongrádi Kata.

Hozzátette, hogy ha a szívében érzi, hogy megtalálta, akit keresek, akkor az sem kizárt, hogy újra megházasodjon, „de erről egyelőre kár beszélni, mivel nincs senkim. Nyitott vagyok, és ez a legfontosabb, no meg persze az, hogy olyan férfit találjak, akivel kölcsönösen boldogságot adunk egymásnak, és segítsen a férjem emlékezetét életben tartani”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top