Sztárok

Nem sokon múlt Csongrádi Kata élete

Horrorbalesetet élt túl az énekesnő, aki szerint elhunyt férje vigyázott rá odafentről.

Hajszálon múlt Csongrádi Kata élete, amikor vasárnapra virradó éjszaka a 4-es úton frontálisan ütközött és totálkárosra tört az a személyautó, amely az énekesnő-színésznőt fuvarozta haza gyomaendrődi fellépéséről – írja a Bors.

Épp a Jóistennel beszélgettem, megköszönvén, hogy fergetegesen sikerült a koncert, amikor az autót vezető segítőm, Józsi szólt, hogy belénk fog jönni egy kocsi. Felnéztem és láttam, hogy a halál vakító fényszórókkal, eszeveszett sebességgel közeledik. Furcsa mód nem éreztem félelmet” – emlékezett vissza.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sem Csondrádi Katáéknak, sem a vétkes sofőrnek és állapotos feleségének nem lett semmi baja. „Ami velünk történt, az a csoda kategóriába tartozik” – jelentette ki az énekesnő, aki elhunyt férjének, S. Nagy Istvánnak is köszönetet mondott a megmenekülésükért. A legendás dalszövegíró ugyanis a baleset napján lett volna 85 éves, ráadásul éppen aznap volt a halálának negyedik évfordulója is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top