nlc.hu
Sztárok
Danny Blue magának vágta be az első gyomrost a Sztárbox műsora kapcsán

Danny Blue magának vágta be az első gyomrost a Sztárbox műsora kapcsán

Meghökkentő tartalmat töltött fel közösségi oldalára Danny Blue, videójában ugyanis alátámasztotta, hogy a műsorban szereplők mind csak buta celebek...

A múlt hét során bombaként robbant a hír, miszerint Pápai Joci kénytelen volt visszalépni a Sztárbox versenyétől vállsérülése miatt. Az énekes válla ugyanis olyannyira nem bírta a rengeteg terhelést, hogy jelenleg gyógytornára jár és amennyiben műtétre kerül sor, az operáció után fél év lábadozás jönne majd számára, így igyekszik elkerülni azt. Ellenfele, Danny Blue lett volna, aki elmondása szerint mentálisan is rengeteget készült a megmérettetésre. 

Fotó: Danny Blue / RTL

Fotó: Danny Blue / RTL

 A 42 éves sztár szerint ugyanis a bokszban nem elég a fizikai korlátainkat feszegetni, az elme erejét is érdemes edzeni, neki pedig olyan jól sikerült fejben felkészülnie, hogy még a mérkőzés előtt „kiiktatta” ellenfelét, Pápai Jocit.

„Valamilyen véletlen folytán Joci visszalépett a versenytől… Lesérült, fáj a válla, de kinek nem? A viccet félretéve, Jocinak jobbulást kívánok, de mivel bokszról van szó, a sérülés erősen benne van a pakliban. Pont ezért kell az elménket is edzeni, hogy ne csak egy csihi-puhi ütlegelés legyen, hanem fejben is előrébb járjunk az ellenfélnél, taktikázzunk, eltereljük a másik gondolatát és kihasználjuk a gyengeségeit. Bár sokan azt hiszik, hogy én biztosan előre látom a mérkőzés végkimenetelét, de azért ez nem ennyire egyszerű. Persze komolyan tréningezem az agyamat, többször is már lepörgettem magamban a meccset, a vonzás törvénye pedig működésbe lépett, hisz Joci nemrég bedobta a törölközőt!” – nyilatkozta a Story-nak a mentalista a hír kapcsán, aki így Szecsei Valterrel, az Ibbigang rapperével áll majd a ringbe.

Fontos üzenetet posztolt

Mindezek után a műsor kapcsán egy rövid videóval is jelentkezett közösségi oldalán Danny Blue, akinek képsorai igencsak beszédesek és remélhetően ironikusak. Kezében ugyanis egy papírlapot tart, melyen a következő gondolatok állnak:

Sokak szerint a Sztárboxban csak buta celebek boxolnak…

– olvasható a kiíráson, majd mikor tovább lapozna egy újabb papírlapra, az első darab helyett, a hátsót dobja el, így végig ugyanazt az üzenetet látatjuk, mindezzel megerősítve a nem éppen kedves állítást. Hogy pontosan mire is gondolt ezzel a poszttal a “költő” és miért alázza magát és a többi Sztárboxban szereplő celebet is mindezzel azt csak ő tudhatja, mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy az egész inkább egy vicces és ironikus poszt akart lenni, ami azért született, hogy népszerűsítse vele a műsort, ami a TV2 Ázsia Expressz című, már öt évadot is megélt reality-jével indul párhuzamosan szeptember 1-én. 

A videó egyébként ide kattintva látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top