nlc.hu
Sztárok

Danny Blue a gondolatolvasásról

Danny Blue: „Tudom olvasni a nők gondolatait, de attól még én sem értem!”

Tudja, hogy a képességei miatt sokan tartanak tőle.

Danny Blue nagy durranásra készül a közeljövőben. A kísérletről csak szűkszavúan nyilatkozott a Life TV Ébredj velünk! című műsorában, de annyit elárult, hogy nem biztos, hogy veszélytelen lesz számára. „Tervben van egy komoly jellegű mutatvány, (…) egy olyan, ami elég sok embert meg tud mozgatni” – mondta el.

Danny Blue

Danny Blue, a mentalista – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

A 40 éves mentalista arról is beszélt, hogy elrettenti-e a nőket az a tény, hogy képes olvasni a gondolataikban. „Ugyan tudom olvasni a nők gondolatait, de attól még én sem értem” – vallotta be.

Arra a kérdésre, hogy félnek-e tőle az emberek, azaz hogy ha valakivel megismerkedik, akkor az illető tart-e attól, belelát a gondolataiba. „Picit úgy érzem, hogy igen. Bemegyek egy társaságba akkor a hölgyek 50 százaléka jelzi, hogy mentalistával biztos nem. Azért, mert én látnám a gondolatait. De a másik 50 százalék meg pozitívan fogja fel, mondván lehet, hogy a kívánságait lesném” – árulta el a MasterChef VIP 2.-ben is bizonyító Danny Blue.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top