nlc.hu
Sztárok

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva kitanulta a pékszakmát és tésztagyárat alapított

Új bizniszbe kezdett a műsorvezető a tévézés mellett.

Novodomszky Éva évek óta nem él együtt a férjével, a szicíliai származású Salvóval, a kapcsolatuk azonban annyira jó maradt, hogy nemrég közösen nyitottak pizzériát Dabason. Sőt a vállalkozásuk a közelmúltban szintet lépett: tésztagyárat alapítottak. Mivel a 48 éves műsorvezető szeretett volna minden munkafolyamatba alaposan belelátni, ezért kitanulta a pékszakmát – írja a Blikk.

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva a televíziózás mellett a saját pizzériájukkal és a tésztagyárukkal foglalkozik – Forrás: mediaklikk.hu / Család-Barát magazin – videó

Mivel a Salvóval közös vállalkozásunk, a pizzéria ügyeit kezdetektől fogva én intézem, és mindig friss alapanyagokkal dolgozunk, úgy gondoltam, beiratkozom egy pék-iskolába, ahol kitanulhatom a szakma csínját-bínját. Ráadásul régóta tervben volt egy saját tésztagyár létesítése, ahol a pizzagombócainkat készítjük frissen” – mesélte a bulvárlapnak Novodomszky Éva, akinek még további tervei is vannak.

Régóta jógázom, (…) szeretnék ezzel a későbbiekben majd sokkal komolyabban is foglalkozni. (…) Azt tervezem, hogy majd mindenképpen beiratkozom egy jógaoktatói tanfolyamra is” – árulta el a tévés.

Olvass még Novodomszky Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top