nlc.hu
Család

Novodomszky Éva és exférje különös kapcsolata

Elvált, de együtt van a férjével Novodomszky Éva

Párként nem, de családként összetartoznak Salvóval.

A BEST magazin szerint Novodomszky Éváéké talán az egyik legboldogabb „elvált” család. Hivatalosan nem váltak el, de 4 éve mégiscsak külön élnek. A műsorvezető viszont nemcsak a volt párjával, a szicíliai Salvóval, de annak rokonságával is kiváló kapcsolatot ápol.

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva továbbra is jóban van a volt párjával (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

„Tudom, külső szemmel nézve furcsa lehet, hogy nekünk mind a mai napig ennyire szoros a kapcsolatunk, de van két közös gyerekünk, és amikor szétváltunk, megállapodtunk abban, hogy párként nem, de családként továbbra is együtt vagyunk. Sokat segít a gyerekek körül is, amikor nem vagyok otthon, mindig jön, és vigyáz rájuk” – mondta Salvóról a 47 éves műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy kiderült, mi az, amiben nem tudnak és mi az, amiben tudnak együttműködni. Ahhoz pedig, hogy párként nem, de családként összetartozzanak, továbbra is kellett a közös akarat. Novodomszky Éva egyébként a tönkrement házassága ellenére is úgy érzi, nem csalódott a férfiakban.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Novodomszky Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top