nlc.hu
Sztárok

MasterChef VIP 2: Danny Blue és Horváth Boldizsár kiesett

MasterChef VIP 2: Danny Blue és Horváth Boldizsár esett ki a 4. adásban

A TV2 főzőműsorának 4. adásában két versenyzőnek is le kellett tennie a kötényt.

A MasterChef VIP 4. adásának a végén négy versenyző állt a zsűri előtt: Gyarmati Andrea, Győrfi Pál, Danny Blue és Horváth Boldizsár, közülük kettőnek azonban távozni kellett. A séfek döntése alapján Gyarmati Andrea és Győrfi Pál folytathatta a küzdelmet a MasterChef VIP főnyereményért, ők még további bizalmat és lehetőséget kaptak.

Danny Blue

Danny Blue csodálkozott, hogy nulla tapasztalattal 4 adásig jutott – Fotó: TV2 / Sajtószoba

A korábban a Nagy Duettben is szereplő Danny Blue azonban nem tudta megbűvölni a zsűrit, kiesett a főzőműsorból. Hiába volt minden igyekezet, amilyen jól indult a mentalista versenynapja, olyan rosszul is végződött. A versenyzőnek – aki csapatkapitányként kezdte a 4. adást – véget ért a MasterChef VIP 2. Akárcsak Horváth Boldizsár, a Kelemen Kabátban zenekar frontembere számára.

 „Azt gondolom, egy olyan szintet léptem, amit a családom és a barátaim mindenképpen észre fognak venni. Szerettem volna minél tovább itt maradni. Ez egy borzasztó nagy élmény volt nekem. Iszonyú sokat tanultam” – mondta el a műsorból távozó extravagáns énekes, Horváth Boldizsár, viccesen hozzátéve: „Ja, és el fogok menni a séfek éttermeibe, végigjárom szépen, és mindenhol egy kis cetlire leírom, hogy milyen hibákat találtam az ételekben”.

Horváth Boldizsár

Horváth Boldizsár úgy véli, sokat tanult a műsorban – Fotó: TV2 / Sajtószoba

Danny Blue elmondása szerint kezdettől fogva rezgett nála a léc, mivel nincs neki szakmai tudása, tapasztalata ezen a téren, az ízeket viszont szereti. „Ebben a műsorban megtanultam azt, hogy valójában bárminek nekikezdhetek. Az, hogy én nulla tapasztalattal, 4 adáson keresztül nagyon sikeresen meneteltem, számomra is nagyon meglepő volt. Azt gondolom, mindent meg lehet tanulni ez alapján” – vallotta be a kieső mentalista.

Immár csak 10 híresség van versenyben a MasterChef VIP 2-ben.

A MasterChef VIP 2 eddigi kiesői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top