nlc.hu
Sztárok

A Nyerő Párosba hívták Tihanyi Tóth Csabát

Tihanyi Tóth Csaba nemet mondott a Nyerő Páros-os szereplésre: „Nézni nagyon jó, de bohócnak az ember már öreg”

Kitálalt a sorozatsztár, milyen műsorokba próbálták átcsábítani.

Tihanyi Tóth Csaba 23 évig volt töretlenül a képernyőn Novák Laci karakterében a Barátok közt-ben. A népszerű sorozat ugyan befejeződött, de az 53 éves színész élete nem állt meg, hiszen társulatával, a Tihanyi Vándorszínpaddal továbbra is járják az országot. Ráadásul Tihanyi Tóth Csaba különböző ajánlatokkal is bombázták már a tévécsatornák. A Life TV Ébredj velünk! című műsorában elárulta, honnan keresték meg.

Tihanyi Tóth Csaba

Hívták a Nyerő Párosba Tihanyi Tóth Csabát, de nemet mondott – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Azért van élet a Barátok közt után is. A másik lábam a saját társulatom, a Tihanyi Vándorszínpad, ami idén lesz 25 éves. Régebbi, mint a sorozat. Ez végig megmaradt, végig ugyanúgy működött. Ezzel töretlenül megyünk előre: operett, magyar nóta és nyitottunk egy új műfaj felé, ez a táncdal. Zenekarral, táncosokkal. Azért vagyunk színház, mert ezek szerkesztett műsorok, szerkesztett előadások. Amikor megalapítottam, akkor nem volt hasonló utazó társulat. Én elsőként jelentkeztem ezzel 1997-ben” – mesélte.

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy amint vége lett a Barátok közt-nek, csörgött-e a telefonja, a következőket árulta el:

Az RTL Klub több nagyobb munkával megkeresett, mint például a Nyerő Páros. Köszönöm szépen nem! Nézni nagyon jó, de bohócnak az ember már öreg. Ha 15 évvel fiatalabb lennék, akkor simán. Hívtak A Konyhafőnök VIP főzőműsorba. (…) Amikor indult, akkor a legzsúfoltabb nyári fellépési időszak volt. Amit el tudtam vállalni: a közszolgálati televíziónál egy táncdalfesztivál, de azt le kellett mondanom, mert beleestünk a covidba decemberben. Úgyhogy azt elengedtem. A TV2-n viszont azért nyertem dolgokat egy bizonyos játékban. Úgyhogy keresnek!” – mondta el Tihanyi Tóth Csaba.

Olvass még Tihanyi Tóth Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top