nlc.hu
Sztárok

Így él most Tihanyi Tóth Csaba

Tihanyi Tóth Csabát a mai napig Novák Lacinak szólítják az utcán

A színész 23 évig, megszakítás nélkül képernyőn volt a Barátok köztnek köszönhetően. A sorozat befejező epizódja óta színházi munkáira és saját társulatára koncentrál.

A mai napig megállítják az utcán és Novák Lacinak szólítják Tihanyi Tóth Csabát, aki 23 évig játszott a Barátok köztben. A színész örömmel emlékszik életének azon időszakára.

„Gyakran állítanak meg az utcán, köszönnek, váltunk pár szót, még akkor is, ha olykor Novák Lacinak szólítanak. Nem bánom, ez a név hozzám nőtt, 23 évig szerepeltem a Barátok köztben, amelynek az egyetlen olyan színésze voltam, aki a kezdetektől – megszakítás nélkül – szerepelt a sorozatban. Büszke vagyok erre, de tény, van élet a Barátok közt után is” – mondta a Sláger FM-en a színész, aki az utóbbi időben színházi munkáira koncentrál.

tihanyi tóth csaba

Így él most Tihanyi Tóth Csaba (Fotó: Facebook)

„A Tihanyi Vándorszínpaddal – amelyet 25 évvel ezelőtt alapítottam – továbbra is járjuk majd az országot. Tavaly nyitottunk a táncdalok műfaja felé is és bár a járványhelyzet miatt csak fél évet volt módunk játszani, így is átléptük a 60 előadást a Szenes Iván előadásunkkal. Bízom benne, hogy ezt ugyanilyen sikerrel folytathatjuk idén is. Szeretnénk minél több előadást vinni, játszani” – beszélt jövőbeli terveiről Tihanyi Tóth Csaba, aki szeretettel gondol a Barátok közt-ös időszakra, ám nem bánja, hogy most nincs képernyőn.

„Nagyon sokan odajönnek hozzám, hogy mennyire hiányolják a sorozatot. Jól esik, hogy ilyen biztos pont voltunk az emberek számára és ennyire sokat adhattunk nekik a sorozattal. Ha a Barátok közt ment volna tovább, én is csináltam, vittem volna tovább. Így, hogy vége lett, elengedtem. Hiányoznak az ottani helyzetek, szituációk, beszélgetések a kollégákkal, a nagy klubélet, a hangulata az egésznek. Ugyanakkor most nem hiányzik az, hogy feltétlenül kamera előtt legyek” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Tihanyi Tóth Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top