nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Tihanyi-Tóth Csaba

Így festett Tihanyi-Tóth Csaba 23 évvel ezelőtt, a Barátok közt kezdetén

A színész 23 évig alakította Novák Lacit, a kezdetektől állandó szereplője volt a Barátok köztnek.
Tihanyi-Tóth Csaba A Konyhafőnök VIP 2022

Ha van olyan sorozat a magyar televíziózás történetében, amiből biztosan mindenki látott legalább egy részt, az a Barátok közt, amit 1997-ben kezdett sugározni az RTL Klub és egészen 23 évadon keresztül futott, végül 2021-ben került le a képernyőről. Bár a szereplőgárda egyes tagjai újra és újra feltűntek a színen (lásd Magdi anyust, aki még a halála után is felbukkant), mindössze néhány színész volt, aki a kezdetektől egészen a széria végéig, szünet nélkül szerepelt. Ilyen volt például Tihanyi-Tóth Csaba, akit a mai napig Novák Lacinak hív az utca embere

Az 54 éves színész a karrierjét a Nemzeti Stúdióban kezdte 1986-ban, de játszott többek között a békéscsabai Nemzeti Színházban és a József Attila Színházban is, végül 1998-ban megalapította a saját társulatát Tihanyi Vándorszínpad néven, és a sorozat befejezése óta is ez tölti ki a napjait. Lássuk, mennyit változott a kezdetek óta! 

Tihanyi-Tóth Csaba, Szőke Zoltán, Kőváry Tamás
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top