nlc.hu
Sztárok

Tihanyi Tóth Csaba felesége a Barátok köztben

Erre még nem volt példa a Barátok köztben: Tihanyi Tóth Csaba felesége is feltűnt a sorozatban

Ritka, hogy családtaggal szerepeljen valaki a Barátok köztben, de Tihanyi Tóth Csabának ez már háromszor megadatott.

Novák Laci (Tihanyi Tóth Csaba) magánélete az utóbbi időben nem volt felhőtlen; elvált a feleségétől, és nehezen tudott kilábalni a hullámvölgyből. A mai epizódban azonban feltűnik egy gyönyörű hölgy, Nótás Teri, aki teljesen elvarázsolja, és még az is lehet, hogy meggyógyítja a szívét. Vagy még jobban összetöri? 

„Nagyon ritkán fordul elő, hogy családtag szerepel a sorozatban, ám ez velem most már harmadszor történt meg. Még a kezdetekben az édesapám tűnt fel néhány jelenetben, pár éve a kisfiam, Nimród – az unokámat alakította –, most pedig a feleségem, Rita. Úgy érzem, ezzel felkerül a korona a Barátok köztben töltött majdnem 23 évemre. Bár egyáltalán nem ritka, hogy együtt szerepelünk, hiszen a saját társulatunkkal, operett és táncdal műsorunkkal hosszú évek óta járjuk az országot – amikor épp nincs járvány –, de még soha nem forgattunk együtt. Jobban izgultam, mint eddig bármikor” – mondja nevetve Tihanyi Tóth Csaba.

ttcs és felesége bk 2

Tihanyi Tóth Csaba és felesége (Fotó: Barátok közt)

A színész felesége, Bognár Rita nemcsak színházi, de televíziós közegben is otthonosan mozog, hiszen sokáig volt egy vidéki csatorna műsorvezetője, azonban sorozatban még sosem játszott. 

„Egyáltalán nem számítottam a felkérésre, óriási meglepetés volt számomra. Úgy gondoltam, hogy nem jelent nehézséget énekesnőt alakítani. Azonban amikor megláttam a forgatókönyvet, és kiderült, hogy nemcsak énekelni, hanem csábítani is kell, akkor nagyon megdöbbentem. Otthon Csabival sokat próbáltunk, ellátott jó tanácsokkal, mindezek ellenére nagyon izgultam az első forgatási napon. Persze mindenki sokat segített, de meg kellett szokni, hogy másképp kell beszélni, gesztikulálni a kamerák előtt, mint a színpadon. Ráadásul, ha közönség előtt szerepelünk, akkor a műsor végén tapsolnak, és így sok energiát kapunk vissza. A forgatás nem így működik; furcsa volt, hogy amikor vége a felvételnek, akkor nincs ilyen visszacsatolás”

– meséli Rita, aki mindent összevetve nagyon örül, hogy részt vett a forgatáson. „Különösen nagy jelentősége van számunkra ennek a közös szereplésnek, hiszen a Barátok közt az egész életünket átszőtte. Azt is a sorozatnak köszönhetjük, hogy egymásra találtunk. Mégis annak ellenére, hogy szinte az egész stábot jól ismerem és sokszor találkozunk az elmúlt két évtizedben, a forgatásokon korábban nem vettem részt, ezért érdekes volt belecsöppenni a férjem ’másik életébe’.” 

Olvass még Barátok közt-szereplőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top