nlc.hu
Sztárok
Tóth Vera vallomása: "Régóta szeretnék anya lenni, évek óta nem jön össze..."

Tóth Vera vallomása: „Régóta szeretnék anya lenni, évek óta nem jön össze…”

Az énekesnő egy hosszas bejegyzésben írta ki magából, hogy egészsége érdekében küldte magát kényszerpihenőre az elmúlt időszakban.

Tóth Vera egy hosszú posztban fejtette ki közösségi oldalán, hogy mi az oka annak, hogy az idei nyarat leginkább a pihenésre és a feltöltődésre szánja. Az énekesnő vallomásában többek között beszélt arról, hogy mélyponton volt amiatt, hogy nem hívják a televíziók, illetve megvallotta azt is, hogy évek óta szeretne már anya lenni, de nem jön össze számára a baba. 

Fotó: press.tv2.hu

Fotó: press.tv2.hu

„Vallomás: Ez a nyár más, mint a többi. Tudom, kicsit polgárpukkasztóan sokat posztolok az élet napos oldaláról.
Sok megjegyzést kapok emiatt. De lássátok meg a másik oldalt is: A sok pihenésnek, elvonulásnak oka van. Csak ugye az élet árnyoldalait nem mindig mutatja szívesen az ember, mert fél, hogy sebezhetőbb, támadhatóbb lesz és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal.” – kezdte mondandóját.

„Úgy másfél éve élek fura rosszullétekkel, s egy tavaszi éjszakán a sürgősségin értékeltem át addigi életemet. Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki. 

Totál mélyponton voltam, hogy nem hívnak a tv-k, csak valami gagyiba, vagy érdektelen reggeli műsorokba. Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót. Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt, de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van: Néha az autópályán kellett félreállnom, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze.

Van ebben az egészben egy jó adag covid bizonytalanság, postcovid sztorik, a brutális küzdés az elemekkel. A jó, és termékeny éveim mentek el arra, hogy egyenesbe hozzuk magunkat, a vállalkozásainkat, a karrierünket.
Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon, komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak. (Ne gyilkold magad, mint én)
Majd írok róla részletesen, nemsokára. Szúrtak, diagnosztizáltak, és szigorú és fegyelmezett életmódváltásra kényszerítettek, komoly stresszmenedzsmenttel. Ezért született meg a döntés, hogy minimalizáljuk a munkát erre a nyárra. Nagyon más dimenziók nyíltak meg és lám, lehet így is élni!” – tört ki belőle.

Állati sok lemondás van benne, nehéz, kényelmetlen út, szigorú, kilengésmentes napok, de nem bánom, büszke vagyok magamra, hogy eddig sikerült tartani. Sajnos még nincs vége, de hihetetlen fejlődésen estem át..

„Azt hiszem most nőttem fel igazán és remélem majd más is merít erőt belőle. Interjút nem adok ezzel kapcsolatban. Majd később.” – zárta gondolatait posztjában, amelyhez egy mosolygós fotót is posztolt, a biciklijén ülve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top