nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera kiakadt egy kommentelőre

Tóth Vera: „Mi nők könyörtelenül és kegyetlenül tudunk bánni egymással”

Az énekesnő nem tudta szó nélkül hagyni, hogy sokszor éppen a nők támadják be egymást.

Tóth Vera múlt héten nyerte meg a GLAMOUR Women of the Year gáláján az Év legjobb énekesnőjének járó díjat. Köszönőbeszédében elárulta, sokszor nem érzi magát jól a bőrében, pedig ugyanaz az ember akkor is, amikor otthon fekszik mackónadrágban, mint az, aki dívaként tündököl a színpadon. Emellett szót ejtett arról is, mennyire fontos, hogy a nők tartsanak össze. 

Tóth Vera

Fotó: Trenka Attila

Éppen ezután most 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy kifotózott kommentet arról, ahogy egy nő rosszindulatúan nyilvánult meg az énekesnő macskájának eltűnése kapcsán. Ez a komment egy egész gondolatmenetet indított el Verában, amit nem is tartott magában. 

Igenis aktuális téma, hogy mi nők, milyen könyörtelenül és kegyetlenül tudunk bánni egymással

– kezdte az énekesnő, majd hozzáfűzte, ha valaki látta a macskáját Baranya megyében, írjon neki. Ezután így folytatta. „Az, hogy szinte sejtése nincs kedves nőtársamnak, hogy ezzel milyen mélyre tud menni a másik lelkében… Figyeljünk oda, mérjük fel a súlyát, mielőtt leírunk egy ilyet valakinek. Mert soha nem tudhatod, hogy mit okozol embertársad lelkében ezekkel a súlyos megjegyzésekkel. Mert igen, ezek borzasztóan súlyos megjegyzések. Nem tudhatod, éppen aznap mit tett meg valakiért, hogy mi a háttere annak, hogy igazságtalannak érzi az ilyen beszólást. Szóval gondolkozz el!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top