nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera vallomása

Tóth Vera: „Nagyon nehéz vidéken élni átlaggyerekként, akit bántanak az iskolában”

Nem hitte, hogy valaha híres énekesnő lesz.

Tóth Vera pszichológusa, Szy Katalin podcastjének vendége volt, ahol sok szó esett az előadó múltjáról. Vera nem félt bevallani, hogy egy tapolcai panellakás hátsó szobájában ülve sosem gondolta, hogy egyszer népszerű sztár válik belőle, akinek az életére sokan kíváncsiak lesznek. Főleg akkor nem, amikor csúfolták.

„Mindig volt bennem egy anyai, vagy inkább szociális ösztön, hogy a szárnyaim alá vegyek másokat. Nagyon együttérző, szociális csaj voltam mindig. Nagyon nehéz vidéken élni átlaggyerekként, akit bántanak az iskolában – engem bántottak rengeteget általános iskola első osztályaiban. Aztán valahogy ki tudtam ebből ugrani” – mesélte Vera, aki az édesanyjával való hasonlóságokat is kifejtette.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Olajos Piroska)

„Anyukámnak is van egy ilyen közvetlen, laza stílusa, egyikőnk sem szívbajos. Nem azt mondom, hogy proli, annál egy picit több, annál egy picit intelligensebb. De az marha jó, ha az ember proli, ha volt proli is. A proliságnak is megvan a csodája” – tette hozzá a nemrég férjhez ment előadó, aki elmondása szerint mindig is egy „nagy pofájú lány” volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top