nlc.hu
Sztárok

A Glamour Women of the Year díj

Díjesőben volt részük tegnap este a hazai sztároknak

„Ruha, aminek története van” – különleges, egyben ökotudatos dresszkód szerint vonultak fel a sztárok a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálán. A hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba a tavasz egyik legnagyobb társasági eseményén, a Várkert Bazárban.

A GLAMOUR magazin szerkesztősége által életre hívott rendezvény idén is a XXI. századi ökomissziónak megfelelően, de az emlékeknek és a kreativitásnak is teret engedve határozta meg dresszkódját. „Ruha, aminek története van” – vagyis a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló darabokban, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető divatmárkák, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg. Volt, aki nagymamája, dédnagymamája egykori ruhájában érkezett, és sokan választottak vintázs darabokat.

Glamour díj

GLAMOUR/ Czabán Máté

A szerkesztőség és GLAMOUR Women of the Year díj hitvallása 16 éve változatlan: mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, bántja, foglalkoztatja, amit létrehozott, alkotott.

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja meg, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. A Romaversitas Alapítványt a felsőoktatásban tanuló roma fiatalok támogatására hozta létre egy cigányokból álló értelmiségi kör 1996-ban. Hisznek abban, hogy hosszú távon kell a roma fiatalok oktatásába fektetni, mert ez vezet fenntartható és széleskörű társadalmi változáshoz. Egy erőteljes, saját narratívát kialakító cigány értelmiségért munkálkodnak. Olyan közösségként definiálják magunkat, ahol a kritikai gondolkodás, a szolidaritás és az elfogadás a kiindulási alap. A mindennapi tevékenységeik is ezeket az értékeket tükrözik, a programokat együttesen tervezik és valósítják meg a diákokkal. Az egyéni igényekre reagáló magas szintű szakmai segítséget, tréningeket, nyelvtanulási lehetőségeket, továbbtanulási és karrier-tanácsadást nyújtanak a fiataloknak.

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR olvasóinak szavazatai alapján Tóth Vera vihette haza a Women of the Year díjat. Az év közösségimédia-sztárja Gelencsér Tímea lett, míg Dobos Evelin Az év színésznője kategóriában bizonyult az olvasók kedvencének.

Az üzleti életben sikereket elérő nők Az év üzletasszonya kategóriájában várták a GLAMOUR-közösség szavazatait, itt Ördög Nóra (Nora Beauty, Nekem a Balaton) hasított, az év divattervezője 2024-ben Kerényi Virág lett. Először adták át Az év képzőművésze díjat, melyet Göncz Dalma vihetett haza.

A gála résztvevői Radics Gigi minikoncertjével ünnepelték a díjazottakat, majd Dj Yamina zenéjére szórakozhattak a résztvevő hírességek és meghívottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top