nlc.hu
Életmód

Radics Gigi a szerelemről

Radics Gigi: „Remélem, egyszer én is megtalálom a másik felemet”

Egy énekesnő legtöbb esetben saját élményeiről vall szerelmes dalaiban. A megjelenő érzelmek mesélhetnek beteljesült és beteljesületlen vágyakról, boldogságról és könnyekről is. Radics Gigi, B. Nagy Réka és Schoblocher Barbara a Valentin-nap apropóján árulták el, saját szerelmes dalaik közül melyik szívüknek a legkedvesebb.

Az év énekesnőjének járó díjat is átadják majd március 21-én a GLAMOUR Women of the Year gálán. A kategóriajelöltek között szerepel B. Nagy Réka, a közösségi médiában hatalmas rajongótáborral rendelkező énekesnő is, aki három éve él boldog házasságban.

B. Nagy Réka

B. Nagy Réka
(Fotó: Redlemon)

Sosem tudhatjuk, hogy mikor talál ránk az igaz szerelem, de én őszintén hiszek abban, hogy kellő önismerettel és nyitottsággal, idővel mindenki megtalálja maga mellé a tökéletes párt. Ez az, ami ihlette az egyik legfrissebb, Az Én Szívem című dalomat, ami arról az útkeresésről, szerelmi vívódásról szól, amin mindenki keresztül megy míg rá nem talál a nagy Ő-re. A végén pedig megszületik az a gondolat, hogy akár százszor is újrapróbálhatjuk, de egy nap eljön az a személy, akivel a közös utunk sosem ér véget. Nekem is így zajlott a párkeresés: a rossz kapcsolatból szerencsére kiléptem és megtaláltam Dávidot, aki mára a férjem és nem is lehetnénk boldogabbak” – osztotta meg egyik kedvenc dala történetét B. Nagy Réka énekesnő, aki férjével hat kutyus boldog gazdija.

Réka hangsúlyozta, hogy általában egy énekesnőnek mindig a saját élete és tapasztalatai az ideális kiindulási pontok a dalszerzéshez, ezért született már több olyan dala is, ami erről a boldog időszakról szól. „Ugyanakkor ahogy a mindennapok sem mindig mámorosak, úgy a dalokban sem csak a pozitív szerelmi történeteknek kell hangot adni. A környezetemnek és nekem is vannak rosszabb időszakaink, amikről írtam már dalt, hiszen ezekkel is könnyen lehet azonosulni.

A díj várományosa Radics Gigi is, aki alig néhány hete Marics Petivel tartott dalpremiert, most viszont ő is az egyik szerelmes daláról vallott.

Radics Gigi

Radics Gigi
(Fotó: Redlemon)

A Ne engedj el a legutóbbi szóló dalom és nagyon hiszek az üzenetében. Ezt a dalt teljes egészében én írtam, dallammal, szöveggel együtt. Egy kifejezetten fájdalmas, de nagyon vágyott szerelmet mutat be, amilyen szerintem két, sokat megélt felnőtt ember szerelme. Ez már nem a tinédzser verzió, amikor még minden lila ködben úszik és minden mindegy, hanem amikor már kifejezetten nehéz az igaz szerelmet megtalálni és megtartani egy életen át. Hiszem, hogy van ilyen, hiszen a szüleim közötti kötelék a legjobb példa előttem, és remélem, egyszer én is megtalálom a másik felemet.

Schoblocher Barbara kedvenc saját szerelmes dala nem is kifejezetten szerelmes dal, de számára abszolút kifejezi ennek az érzésnek az intenzitását.

Schoblocher Barbara

Schoblocher Barbara
(Fotó: Redlemon)

Ez nem más, mint a Szívemet kitépted, ami egy elég konkrét személyes történetet mesél el. Ezzel a dalszöveggel dolgoztam fel, hogy egy nagyon intenzív szerelem szépen lassan, de végül kontrollálhatatlanul átvette az irányítást egy másik nagyon intenzív szerelem felett. Furcsa tudathasadásos állapot volt, ez a fajta érzelem nem kopog az ajtón, mielőtt beront. Sokkal jobban kötődöm a keserédes szerelmes dalokhoz, mert szerintem a szerelem fáj, akkor is, ha boldogság, és akkor is ha nem.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 19. éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken. Az év énekesnője kategóriában B. Nagy Réka, Mihályfi Luca, Radics Gigi, Schoblocher Barbara és Tóth Vera is várja a szavazatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top