nlc.hu
Életmód

Radics Gigi üzenete a szingliknek

Radics Gigi nyálas üzenetet küldött minden szinglitársának

A szerelmeseket sem hagyta ki.

Radics Gigi tavalyi éve igazi hullámvasút volt. Augusztusban jelentette be, hogy gyermeke édesapjával, Mikus Áronnal külön utakon folytatják. Később egy örömhírrel lepte meg rajongóit, miszerint ő is szerepelni fog a Dancing with the Stars című műsorban. A színpadon az énekesnő hétről hétre egyre jobban ragyogott

Radics Gigi

Fotó: Schumy Csaba

Az énekesnő később elismerte, nem viselte jól a szakítást, de szerencsére nem kellett egyedül átvészelni. A Ne engedj el című dala pedig bombasiker lett, melynek kapcsán az érzéseiről is őszintén vallott: „A lelkem mélyén erre vágyom, hogy valaki szorosan átöleljen, és soha ne engedjen el. Megszenvedtem a szakítást. Nem így terveztem, és nem is ilyen mintát hozok, a szüleim a legszebb párkapcsolatban élnek, amit valaha láttam. Szerencsére apuék megértők voltak velem, egy szóval sem mondták, hogy maradjak benne valamiben, amiben nem érzem jól magam. Mellém álltak, támogattak, ahogy az éneklésben is kislánykorom óta. Nagyon hálás vagyok nekik.

Most Valentin nap alkalmából úgy érezte, muszáj szólnia azokhoz, akik hasonló cipőben járnak. Tette mindezt Instagram-oldalán, az üzenethez pedig egy dögös képet is csatolt. 

Minden szingli ilyenkor azt érezheti, hogy ez nem az ő napja…. Szerintem pedig egyvalamiben lehet biztos az ember, önmagában! Szeresd magad és légy hűséges társad jóban rosszban! Persze kívánom, hogy minden szerelmes pár boldogan ünnepelje, ne csak ezt a napot, hanem minden napot, és azoknak, akik nem találták meg még életük párját, kívánom, hogy minél hamarabb rájuk találjon a szerelem, a szeretet és a lelki béke. Elég nyálas voltam?

 – tette fel viccesen a kérdést az énekesnő, akivel természetesen sok rajongója egyetértett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top