nlc.hu
Család

Szingli sztárok Valentin napja

Így élik túl a Valentin-napot a szingli sztárok

Van, aki már délelőtt pezsgőt bontott.

A mai nap a szerelmeseké, éppen ezért egy kicsit el kell viselni, ha minden rózsaszínbe borul, tele van virágokkal és szívecskékkel. Nem különb az internet sem, ahol sorra fejezik ki szerelmüket egymás felé a párok. Ez alól a sztárok sem kivételek. Ahogyan az alól sem, hogy köztük is vannak szinglik. 

Megnéztük, mit csinálnak a társ nélküli sztárjaink ezen a napon

Schumacher Vanda, aki mindig rejtélyesen fogalmaz a magánéletét illetően, nem tudni, hogy kapcsolatban van-e vagy sem. Az biztos, hogy ő ma még nem posztolt szerelmes üzenetet a közösségi oldalaira. Sőt, 24 óráig elérhető Instagram-történetében megmutatta, már délelőtt pezsgőt bontott. 

Schumacher Vanda Instagram-történet

Schumacher Vanda Instagram-története

Pap Dorci jó ideje szingli már. Bár korábban bevallotta, szeretne egy társat, de abban biztos, hogy a számára megfelelő partnert nem az interneten fogja megtalálni. A szíve azonban nyitott a boldogságra. Úgy néz ki, a szerelem eddig nem köszöntött be az életébe, ugyanis ahogyan Vanda, ő is pezsgővel köszöntötte 24 óráig elérhető Instagram-történetében a szinglitársait. A fotón két női kéz látható, tehát nem kizárt, az egykori exatlonos még a fővárost is elhagyta és éppen egy wellness-szállodában tereli a figyelmét a szerelemről. Dorci fotóját ITT tudod megtekinteni. 

Pap Dorci

Fotó: TV2 /

Peller Mariann 2022-ben jelentette be, hogy 10 év házasság után elválik férjétől, Juni Györgytől. A műsorvezető nem beszélt azóta arról, hogy valaki elrabolta volna a szívét, sőt. Instagram-oldalára feltöltött egy videót, melyben arra buzdítja az embereket, előbb tanulják meg szeretni önmagukat, és utána jöhet a párkapcsolat. 

Fluor Tomi általában úgy beszél magáról, mint az örök szingliről.

Valahogy még nem érzem ezt sürgetőnek. Ha jönne is most valaki, akkor is azt mondanám, még két évig legyünk csak ketten, éljünk a mának. A hosszú távú célok között ott van a gyerek, de csak akkor, ha azt érzem, tényleg megtaláltam a nőt, akivel el tudom képzelni az életem. Az az igazság, hogy pasiként én még ráérek. Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem

 – nyilatkozta tavaly a rapper, akitől a humor sem áll távol. Éppen ezért nem lepődtünk meg, hogy egy meglehetősen „gagyi” videót dobott össze Valentin-napra, amin valószínűleg mindenki jót szórakozott. 

Varsányi Rékát Alekosz barátnőjeként ismerte meg az ország, de jó ideje már, hogy végleg szakított az egykori villalakóval. Azóta leginkább arról szóltak a pletykák, vajon összejött-e Kucsera Gáborral, akivel az Ázsia Expressz során kerültek közel egymáshoz. A válasz: nem, de az biztos, szoros barátság fűzi őket egymáshoz.

A mindig bohókás Réka pedig ezt a napot sem hagyhatta ki egy mókás fotó közzététele nélkül. 

Ha már Réka: Alekoszról sosem lehet eldönteni, kapcsolatban van-e vagy sem, ugyanis szereti megkavarni a róla szóló híreket. A Rékával való szakítás megviselte, de azóta már látták egy új hölgy társaságában. Az acnews.hu megkérdezte, mik a tervei Valentin napra, amire különös választ adott.

Alekosz

Alekosz (Fotó: Trenka Attila)

A Grófnéval töltöm a mai estét, aki rendszeres vendég szokott nálam lenni. Illetve egy hölgy is ott lesz, akit a média csak „fekete hajú démonként” aposztrofál, akivel randevúztam egy pesti plázában. Ő már a Grófnéval is találkozott, hiszen ő dönti el, hogy ki felel meg nekem. Arisztokráciája okán, ő képes rálátni, ha valakit az anyagiak érdekelnek, vagy valóban szerelmet keres. A fekete hajú hölgy kilétét egyelőre fedje homály. A diplomáciai protokoll osztályon dolgozik. Külön kérése, hogy amíg nem fordul komolyabbra a kapcsolatunk, addig ne szerepeljen.

Radics Gigi tavaly szakított gyermeke apjával, Mikus Áronnal. A szakítás megviselte az énekesnőt, ám mára már teljesen összeszedte magát. A Dancing with the Stars című műsor során rengeteg gátlását vetkőzte le, ma pedig egy dögös fotó kíséretében üzent szinglitársainak. 

Frohner Fecó három éve erősíti a szinglik táborát, de ez egyáltalán nem zavarja. Hasonlóan gondolkodik a szingliségről, mint az RTL Reggeli műsorvezetője, Peller Mariann. 

Kettő-három éve kezdtem el foglalkozni magammal, és igazából rájöttem, hogy ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjak élni, ahhoz saját magammal kell nagyon jóban lennem. Ahhoz, hogy tényleg egy jó kapcsolat tudjon működni, ahhoz nem szabad elvárással tekintenem a másik felé. A boldogságot sem a másiktól kell várnom, hanem saját magamban tudom megalkotni. Így nem lesz elvárás a kapcsolatban és feszengés. (…) Egyáltalán nem érzem magam boldogtalannak azért, mert egyedül vagyok. Voltam már úgy párkapcsolatban, hogy magányos voltam, az mennyivel szomorúbb dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top