nlc.hu
Család

Apa-lánya Valentin napi randi

Elolvadsz az apukától, aki 3 éves kislányát vitte randira Valentin-napon

Az apuka cuki levélben hívta randira a lányát, aztán egy egész élménynapot szervezett neki. 
apa-lánya Valentin napi videó

Bár a Valentin nap hagyományosan a szerelmesek ünnepe, ma már ennél többet jelent. Ilyenkor minden tele van a romantikus vacsorák és virágok képeivel, erről szól minden második poszt a közösségi oldalakon. A számtalan romantikus kép és videó közül idén kiemelkedik egy, ami egy bűbájos családi jelenetet mutat be. 

Egy fiatal amerikai anyuka, Maddie Obray osztott meg egy cuki videót a tiktokon, amiben a férje „apa-lánya randira” viszi a kislányukat. Az apuka, akár egy szőke herceg, virággal várta a kis Oaklee-t, elvitte fagyizni, majd ezt megkoronázták egy kis görkorcsolyázással is. A videó hihetetlenül felkapott lett, több, mint 2 millió tiktok felhasználónál akadt ki a cukiságmérő.

@madtayobray I hope every boy treats her like he does🥹 #dad #daughter #date #love ♬ Dads and Daughters - MaRynn Taylor

Oaklee nagyon örült az apukája meglepetésének, és hiába még csak 4 éves, ez biztosan olyan emlék marad, amit nem fog elfelejteni. Az udvarlók pedig felköthetik majd a gatyájukat, mert az apuka igen magasra tette a lécet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top