nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi az agglegényéletről

Fluor Tomi: „Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem”

A rapper hosszú távú céljai között ugyan ott van a gyerek, de szerinte férfiként ő még ráér a családalapításra.

Fluor Tomi már nem vágyik vad bulikra, mint régen, de azt még 36 évesen sem érzi, hogy közel lenne a családalapításhoz. Minderről a Story magazinnak adott interjúban beszélt a rapper.

Arra a kérdésre, hogy nem irigyli-e a már családos barátait, a következőket válaszolta: „Valahogy még nem érzem ezt sürgetőnek. Ha jönne is most valaki, akkor is azt mondanám, még két évig legyünk csak ketten, éljünk a mának. A hosszú távú célok között ott van a gyerek, de csak akkor, ha azt érzem, tényleg megtaláltam a nőt, akivel el tudom képzelni az életem. Az az igazság, hogy pasiként én még ráérek. Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem.”

Fluor Tomi,

36 évesen még nem akar megállapodni Fluor Tomi, inkább még élvezi az agglegényéletet randizásokkal – Fotó: Sajtóklub

Bevallotta, már nem vonzza a bulizás: „Régebben mindent a zene mögé soroltam, ma már, ha úgy van, simán tudnék nemet mondani, hogy több hasznos időt töltsek a párommal.

Az interjúban arról is faggatták Fluort, hogy milyen nő a zsánere. Szerinte ezt nehéz megmondani: „Csomószor találkozom lányokkal, és olyan szívesen összeraknám egyikből, másikból, harmadikból a tökéleteset. Ami szemétség, és egyben az én személyes tragédiám is, mert emiatt nem igazán parkolok le sokáig senki mellett. Mert azt hiszem, mindig van eggyel jobb.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top