nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi merész szettben pózol

Radics Gigi olyan merész fotót töltött fel, ami simán megérdemelné a 18+-os karikát

Takar, de éppen eleget mutat a ruhája.

Fenekestül felfordult Radics Gigi élete az elmúlt hónapokban. Párjával, Mikus Áronnal augusztus óta nincsenek együtt. A pár 2020-ban jelentette be, hogy már egy éve szerelmi kapcsolat fűzi össze életüket, majd megszületett a kislányuk, Bella. Az énekesnő a nyár végén, a közösségi oldalán jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt a férfival.

A szomorút egy öröm hír követte, miszerint ő is szerepelni fog az idei Dancing with the Starsban. A színpadon az énekesnő hétről hétre egyre jobban ragyog, még úgy is, hogy nem titkolja, igenis megviselte őt a szakítás. 

Radics Gigi

Fotó: Trenka Attila

„Énekeltem már a szerelemről, de talán ez az eddigi legőszintébb dalom. Az van, hogy kislányként az ember elképzeli, hogy majd amikor valakivel gyereket vállal, akkor azzal fogja leélni az életét. Ugye nálam most ez máshogy alakult, és hogyha majd úgy adódik az életem, akkor egy ilyen szerelemre vágyom. Egy olyan szeretetre, ami egy társi viszony, ami talán fontosabb a szerelemnél, hogy az ember a társát megtalálja az életben. Mindenkinek kell egy társ. Sírni fogok – mondta Gigi a DWTS harmadik adásában, majd a kezébe temette az arcát. – Higgyétek el, hogy mindig meg tudjátok találni a boldogságot, hogy ha kellőképpen bátor vagy és hiszel magadban!”

A sebek lassan, de gyógyulóban vannak. Bár a műsor előtt az anyuka éppen arról beszélt, sok benne a gátlás és a mai napig egy duci kislányt lát, ha tükörbe néz, ez hétről hétre változik. A tánc nemcsak egy kifejezése az érzelmeinek, hanem újult erővel is felvértezte Gigit, aki most egy olyan fotót osztott meg Instagram-oldalán, hogy az állunk is leesett. Sosem volt kérdés, az énekesnő elképesztő alakkal és gyönyörű külsővel lett megáldva, legújabb fotóján, ami igencsak merészre sikeredett, pont annyit mutat meg, amennyit meg kell. 

Nem csoda, hogy követői nem győzik szórni a szíveket a kommentekben és a lájkok is csak úgy pörögnek a bejegyzésen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top