nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi hisz benne, hogy vár rá a szerelem

Egyedülálló édesanyaként neveli lányát Radics Gigi: „Hiszem, hogy egyszer eljön az a férfi, akire szükségem van”

Radics Gigi nem siettet semmit a szerelemben, azonban hisz benne, hogy valahol rá is vár még egy társ.

Radics Gigi tavalyi éve igazi hullámvasút volt. Augusztusban jelentette be, hogy gyermeke édesapjával, Mikus Áronnal külön utakon folytatják. Később egy örömhírrel lepte meg rajongóit, miszerint ő is szerepelni fog a Dancing with the Stars című műsorban. A színpadon az énekesnő hétről hétre egyre jobban ragyogott. Az énekesnő később elismerte, nem viselte jól a szakítást, most azonban úgy tűnik, egyenesbe jött az élete és rengeteg terve van a jövőre nézve.

Radics Gigi

Radics Gigi / Fotó: Instagram

„Kicsit nehéz hirtelen kötelezően pihenni egy olyan embernek, akinek az év 365 napján pörögnie kell. De mondhatom, ahogy éppen elég lett a borús, vírusos téli időszakból, úgy a pihenésből is elég: jöhetnek az új kihívások, a színpad, a jó idő, a nyár! Várom már, hogy újra zenéljünk a zenekarommal. Szerencsére tele a koncertnaptár, sok fellépés vár rám idén is, és ennek nagyon örülök. Most először is szeretném újra visszaszerezni az állóképességemet, visszatérni az edzéshez, a stúdióba, és újra azon a hőfokon égni, ahogyan én a legjobban érzem magam.”

„Majd betoppan az életembe a szerelem is”

Gigi számára bár az a legfontosabb, hogy jó édesanyja legyen kislányának, és úgy érzi, mindene megvan az életben, egy új szerelem gondolata is megfordult már a fejében. Azonban nem erőltet semmit, mert nagyon boldog úgy is, ahogy most van. 

„Ugyanúgy ketten neveljük a lányomat az édesapjával, ugyanúgy körülöttem vannak a szeretteim, és támogatnak. Bella egyenesen rajong a legjobb barátomért, édesanyámat, édesapámat imádja, a testvérem humorát már utánozza is, szóval nekem nincs okom panaszra. Tényleg nem kívánhatnék ennél többet: mindenem megvan.”

Aztán amikor kell, majd betoppan az életembe a szerelem is. Nem hajtom ezt egyáltalán, nekem most pont jó így, de azért hiszem, hogy egyszer eljön az a férfi, akire szükségem van, ha nyitott leszek lelkileg is erre

 

– nyilatkozta a hot! magazinnak az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top