nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó a magánéletéről

Frohner Fecó: „Nem igazán élek szociális életet, nincs is magánéletem”

A sztárfodrásznak nem a tévés szereplései viszik el az idő nagy részét.

Frohner Fecó az elmúlt három évben rendszeresen szerepel a tévében. 2021-ben az akkori kedvesével, Kárpáti Rebekával voltak a Nyerő Párosban, ezt követte a Konyhafőnök, utána a Tehetség első látásra című műsorban egy civil játékost segített, hogy elérje a 10 millió forintos álomnyereményt. Tavaly pedig a Celeb vagyok, ment kis innen! című realityben mutatta meg rátermettségét. 

Frohner Fecó

Fotó: RTL

A sztárfodrász idén sem maradt szereplés nélkül, ugyanis jelenleg a Celebrandiban keresi élete párját. Ugyanakkor nem a szereplések és a celebkedés, ami rengeteg idejét elviszi, hiszen sikeres fodrász is. 

Én fodrász vagyok, a szalon az első. Illetve a vendégeim, akikkel kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz. Szeretném leszögezni, nem haknizni járok az üzletbe, és nem is szeretném, ha egy új vendég csak azért jönne, hogy aztán elmondhassa, a Frohner Fecó csinálta a haját. Van egy jól kialakult klientúrám, és már nem is igazán vállalok másokat, kivéve, ha mondjuk, nagy kihívással jár valakinek rendbe tenni a frizuráját. Van három klassz alkalmazottam, kiket mindenben segítek, és bár magamtól a maximumot várom el, belőlük nem hajtom ki a szuszt is. Ők normális időbeosztásban dolgoznak. Ezzel szemben én kora reggeltől bent vagyok, és amikor már este mindenki hazament, még nekiállok takarítani, pakolni, és csak aztán zárok. Nincs is magánéletem – mondta a Best magazinnak Fecó, majd hozzátette, elhivatottsága rengeteg áldozattal jár. – Napközben még édesanyámmal sincs időm beszélni. Nem igazán élek szociális életet, legutóbb is, amikor a legjobb barátom esküvője volt, odaugrottam öt percre, átadtam a borítékot, megöleltem őt meg a feleségét, és indultam is vissza a dolgomra. Ha el is ugranék egyet kávézni, felteszem magamnak a kérdést, mégis kivel? Na például erre is jó a Celebrandi, végre szemtől szemben ülhettem le nőkkel beszélgetni. És egészen új volt, hogy nem a tükörben kell a tekintetüket lesnem, miközben csinálom a hajukat. De valamit valamiért. Harminckét éves vagyok, tizenegy éve fodrászként dolgozom, és a befektetett munka végre kezd megtérülni. Van egy 140 négyzetméteres szaIonom az Andrássy úton, embereknek adok munkát, és nem mellesleg imádom, amit csinálok. Hogy ebbe hogyan és miként tud beilleszkedni egy másik ember, illetve én az ő életébe, az már egy másik kérdés, de nyitott vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top