Életmód

8 éves kora óta fogyózik a Megasztár

Alig tízévesen már 70 kilót nyomott a fiatal énekesnő, Radics Gigi.

A fiatal lány még csak 16 éves, máris egy kész nő, akinek mai alakjáért nagyon keményen meg kellett küzdenie, gyermekkorában ugyanis komoly súlyproblémákkal küzdött: 8 évesen 70 kilót nyomott. Nem véletlen, hogy már pici kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát. Gigi odafigyel az étrendjére, s amikor csak ideje engedi, az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is dolgozik.

Gigi példaképe Naomi
Gigi példaképe Naomi

Az énekesnő a Mega-házban az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg: mivel találkozni nem tudnak, ezért „távedzéseket” vezettek be. „Nyolcéves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni” – árulta el a Gigi. Személyi edzőjével technikai eszközök segítségével tartja a kapcsolatot, és amikor csak teheti, tabletjén online beszélget trénerével, aki hasznos tanácsokkal látja el őt.

„A Mega-házban is szeretnék formában maradni, ezért a tabletemen videohívás segítségével tartom a kapcsolatot a személyi edzőmmel. Az interneten is folyton edzéstippeket böngészek. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnék csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet, inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel” – tette hozzá az ifjú tehetség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top