Sztárok

Apukájával költözött be a megasztár

A tehetségkutató legfiatalabb versenyzője szülői felügyelettel költözött be a Megasztár-házba. Édesapja szerint Radics Gigi még túl fiatal ahhoz, hogy egyedül hagyja, ezért végig vigyázni fog rá – írja a Blikk.

Apukájával költözött be a Megasztár A TV2 tehetségkutatójának 12 döntőse egy budai hotel egyik szárnyát vette birtokba, ám a Mega-lakba a versenyzőkkel együtt egy apuka is beköltözött, mivel a 15 éves Radics Gigit az édesapja is elkísérte. Radics Tamás ugyanis nem szerette volna egyedül hagyni a kislányát. „Szerencsére Gigi nem tiltakozott, de ha így lett volna, akkor sem hagytam volna magára, hiszen ő még egy gyerek” – jelentette ki. Elmondása szerint a döntősök nehéz ellenfélnek tartják a lányát, akinek már múltja van, hiszen harmadszorra próbálkozik a Megasztárral. Véleménye szerint Gigi tisztában van azzal, hogy nagyon jó, de ettől függetlenül szerény lány. A döntősök közül Szűcs Ádám fertőző mandulagyulladással költözött be, míg a 16 éves Burgess Benjamin Farkas-Jenser Balázzsal került egy szobába. Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont – akik a közös albérletben még februárban szén-monoxid-mérgezést kaptak – ugyancsak szobatársak lettek, ők egy franciaágyon osztozkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top