Sztárok

Szén-monoxid-mérgezést kapott a megasztáros

A fiatalok egy véletlennek köszönhetik, hogy még életben vannak. A baleset óta az énekesek már két szén-monoxid-jelzőt is beszereztek a lakásukba, hogy ne történhessen meg újra a szerencsétlenség – írja a Blikk.

A Megasztár két indulója, Talán Attila és Nagy Kristóf, alias Bozont, a rossz szigetelésnek és egy összetört pohárnak köszönheti, hogy életben van. A két énekes nemrég közös albérletbe költözött, ám néhány napja kis híján tragédia történt a lakásukban. A fűtés elromlott, a fiatalok pedig szén-monoxid-mérgezést kaptak. Harmadik lakótársuk elájult, és összeesett a konyhában, amikor éjjel vízért ment ki, a többiek – akik akkor már szintén rosszul érezték magukat – a csörömpölésre riadtak fel.  A baleset óta a fiatalok folyamatosan szellőztetnek, és ideiglenesen a felső szintre költöztek fel, amíg a fűtést javítják, még ha ott mostohább körülmények között is tudnak készülniük a párbajra, hogy megmérettessék magukat a botrányoktól, bakiktól sem mentes tehetségkutatóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top