nlc.hu
Sztárok
Vastag Csaba és felesége reagált a csokorbalhéra: Tényleg nincs pénzük új ajándékot venni?

Vastag Csaba és felesége reagált a csokorbalhéra: Tényleg nincs pénzük új ajándékot venni?

Nem állt meg a Redditezőknél az énekes és felesége csokorbotránya, a pár is reagált arra, hogy Evelin miért posztolt újra egy több mint egy éves fotót.

Domján Evelin legutóbbi Instagram-sztorija alaposan meglepte a szemfüles követőket, akik azonnal kiszúrták, hogy Vastag Csaba feleségének oldalán valami turpisság történt. Evelin ugyanis büszkén megosztotta követőivel, hogy egy hatalmas rózsacsokrot kapott férjétől, csupán egy volt benne a bibi: a csokrot nem most kapta.

A probléma ott van a fotóval, hogy pontosan ugyanezt a képet már egyszer posztolta Evelin 2023. május 9-én is. A szemfüles rajongók pedig azonnal kiszúrták ezt a cselt és alaposan kibeszélték, feltéve a kérdést: nincs pénze új ajándékra az énekesnek, ezért kell a régi csokrot posztolni? 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A hírre a pár is reagált, akik eleinte teljesen ledöbbentek azon, hogy az emberek olyannyira foglalkoztak ezzel a témával, hogy a Reddit-en még egy képes összevágást is készítettek a két teljesen ugyanolyan, de máskor posztolt fotókból. A bejegyzés alatt természetesen berobbant a kommentszekció is, ki-ki a saját maga elméletét vagy epés megjegyzését közölte a helyzet kapcsán.

Csaba és Evelin nem tűrte szó nélkül a pocskondiázást, élőben jelentkeztek be az Instagramon, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba – szúrta ki a Metropol.  

„Nem tudtam, hogy ez ekkora botrányt fog előidézni. A virágos kép, amit kiraktam tegnap Insta Storyba, tavaly 2023. május 4-én volt kint az Instagram-oldalamon. Amit kettő percre rá le is vettem az oldalamról. Majd most a Reddit című fórumra felkerült ez a fotó, azzal, hogy már nincs pénzünk ajándékra. Minden évben ugyanazzal a virággal fogom megköszönni, hogy mennyire figyelmes a drága férjem… Erről szó sem volt, csak megosztottam ezt a fotót, hogy ő mindig meg tud lepni. De bele sem gondoltam, hogy az emberek azt hiszik ebből, hogy nincs pénzünk új ajándékra!” – háborgott Evelin, akinek szavait férje is kiegészítette: 

Kicsit rémisztőek ezek a szerkesztett képek. De ezzel jönni, hogy nincs pénzünk új csokorra… Egyébként egy húszas mindig jól jön, ha ki akartok segíteni…

– viccelődött Csaba, aki azon is teljesen kiakadt, hogy a kép láttán már olyan híresztelések is elkezdtek terjedni, hogy látszatházasságban élnek. 

Evelin végül hozzátette: 

„Az, hogy ilyen fontosak vagyunk számotokra, hogy egy 2023-as posztot kifotóztok, aztán hajnalban kiposztoljátok, ez igazából megtisztelő. Három évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ennyire ismert, ennyire jó leszek, hogy ezzel foglalkozzatok, hogy mit teszek ki. Amerikai sztárokkal szoktak ilyeneket csinálni, hogy mennek utánuk és fotózzák. Köszönöm szépen, én is egy napra J. Lo-nak éreztem magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top