nlc.hu
Sztárok
Rékasi Károly: "Boldog vagyok a házasságomban"

Rékasi Károly: “Boldog vagyok a házasságomban”

Családi életéről beszélt Rékasi Károly, aki feleségével együtt egy különös helyen töltötte a szabadságát.

Egy hajón töltötte a nyári vakációt Rékasi Károly, és felesége Pikali Gerda.  “Nehezen lehet szavakba önteni, mekkora szabadságot adhat, ha az ember a szerelmével együtt egy hajón veszi be a legszebb magyar folyót, a Dunát. Ezt a néhány napot Gerdáék igyekeztek pihenéssel tölteni, hiszen az egész éves rohanás után bizony töltődniük kellett”– idézi a színészt a Bors.

“Csodálatos környezetben töltöttük az időt. Leírhatatlan érzés, amikor reggel kijövök a fülkéből a fedélzetre, látom, hogy a feleségem még bent alszik, kiülök, kezembe veszek egy könyvet, és megiszom egy kávét. Ez is fontos, hogy rendkívül figyeltünk mindenre, nem rohantunk. Igazi párterápia volt a nyaralásunk, hiszen itt nem lehet elmenekülni semmi elől, csak ketten vagytok, a hajó és a víz, illetve a hosszas beszélgetések. Nem kötöttük össze a házassági évfordulónkkal, szeretjük ezeket külön kezelni”– folytatta Rékasi, aki hozzátette, hogy a balesete miatt a nulláról kellett minden újrakezdenie.

Rékasi Károly és felesége Pikali Gerda

Rékasi Károly és Pikali Gerda (fotó: FotoCentral)

“Nagyon mélyről kezdtem újra mindent, a klinikai halálból jöttem vissza, hat centi hiányzott a lábamból, konkrétan pályán kívülre kerültem. Ezért az, hogy ismét autóban ülhetek, és mehetek bárhová, akár még vízre is szállhatok, óriási ajándék…Ráadásul a gyerekeimmel is remek a kapcsolatom, boldog vagyok a házasságomban is; úgy érzem, visszataláltam az életemhez.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top