nlc.hu
Család
Íme a részletek: Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Íme a részletek: válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Úgy tűnik igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint válik a hollywoodi sztárpár. Ráadásul a szakításuk dátuma hónapokkal ezelőtti időpontra tehető!

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka felröppent arról, hogy valami gond lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában. Bár sokáig sikerült cáfolniuk ezeket a híreszteléseket, végül az igazság mégiscsak napvilágra jutott, azaz: tényleg válik a sztárpár. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Amikor Jennifer Lopez egyedül, Ben Affleck nélkül jelent meg a MET-gálán, még idén tavasszal, akkor arra a magyarázat az volt, hogy a férfi A könyvelő című filmje folytatásán dolgozik, és ezért nem ért rá New Yorkba repülni az eseményre, így ekkor még senki sem gondolt semmi rosszra. Az azonban már aggodalomra adott okot a rajongók körében, hogy a Bennifer néven futó sztárpárt utoljára március végén, vagyis több mint másfél hónapja nem lehetett egy közös fotón sem látni, sőt, nem is mutatkoztak nyilvánosan együtt. 

Bár már mindezen tények is elegek lennének ahhoz, hogy a bulvársajtó szagot fogjon, az csak hab volt a tortán, hogy a TMZ egy fotósorozatot közölt arról, ahogy Ben Affleck elhagy egy brentwoodi házat. A sztárt még májusban onnan látták jönni-menni, méghozzá Jennifer Lopez nélkül, teljesen egyedül, és az éjszakákat is ott töltötte. Innen pedig már futótűzként indultak meg a találgatások, miszerint Affleck kiköltözött a Jennifer Lopezzel közös LA-i otthonából. Ezt a hírt egyébként akkor a sztárpár egyik állítólagos barátja is megerősítette. 

Mindezek után folytatódtak a folyamatos találgatások, történt köztük ugyanis egy igencsak bénára sikerült csók, majd Jennifer férje nélkül utazott el Olaszországba nyaralni, illetve nélküle ünnepelte a születésnapját is barátai és családtagjai körében. Ekkor már szinte az egész világ sejthette, hogy mi fog következni. 

A válás

A CNN a bírósági iratok alapján véget vetett a találgatásoknak, és közölte: a sztárpár tényleg külön folytatja útjait. Az amerikai énekesnő kedden, éppen a második házassági évfordulójuk napján nyújtotta be a keresetet. A BBC szerint Lopez a bírósági dokumentumban április 26-át jelölte meg szakításuk napjának.

“A Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon az ügyben benyújtott dokumentum szerint mindkét félnek, így az 55 éves Lopeznek és az 52 éves Afflecknek is meg kell még osztania pénzügyi információkat a keresetben, így például a jelenlegi bevételeiket, kiadásaikat, ingatlanjaikat és adósságaikat is. A dokumentum szerint mindkettőjüknek kötelességük, hogy a pénzügyeikben bekövetkező változásokat nyilvánosságra hozzák, „amíg nem születik végleges megállapodás az ügyükben felmerülő összes pénzügyi kérdésről”. Erre mindkettejüknek 60 napja van – írta meg a Telex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top