nlc.hu
Sztárok
Szívmelengető videón mutatta meg kisbabáját Kulcsár Edina

Szívmelengető videón mutatta meg kisbabáját Kulcsár Edina

A volt szépségkirálynő egy édes videót töltött fel kisfiáról, amelyen az látható, hogy a pici apró kezét simogatja.

Kulcsár Edina és G.w.M 2022 januárjában jelentették be, hogy egymásra találtak. A rapper az előző év decemberében vallotta be, hogy elváltak útjai gyermekei anyjával, az egykori szépségkirálynő pedig a nagy bejelentés előtti héten árulta el, hogy a házassága nem működik Szabó András Csutival, ezért külön folytatják.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Elképesztő kommentcunamit indított ez az eseménysorozat, Kulcsár Edina és rapper férje pedig azóta is az internet népének fókuszában van. Tavaly megszületett első gyermekük, akinek a nevét egészen a születése pillanatáig titkolták: kislányukat Amarának keresztelték el. Év elején érkezett az újabb nagy hír: Edina ismét gyermeket vár.

A pici augusztus 8-án látta meg a napvilágot, azt azonban már korábban lehetett tudni, hogy Edina kisfiút hord a szíve alatt. A szülés után a pici neve is kiderült, a kisfiú a Dion nevet kapta. A kisbabáról édesapja karjaiban is készült fénykép: ide kattintva megnézheted, amint félmeztelenül öleli őt a rapper.

Videóval jelentkezett

Amikor arról érdeklődtek, hányszor kel éjszakánként, a volt szépségkirálynő elmondta, hogy az első két gyermekénél még számolta az alkalmakat. Mostanra már úgy tűnik, hogy az éjszakái gyakorlatilag folyamatos ébrenlétek:

Eleve úgy alszom, hogy szerintem nem is alszom úgy igazán. Arra is felkelek, ha például hallom, hogy az egyik kicsi végzi a dolgát a pelenkába. Azonnal megyek, hogy kicseréljem. Ma reggelre úgy keltem, hogy négy koszos pelenka volt a földön, amiből csak két cserére emlékszem.

A negyedik császárt egyébként jól viselte, a felépülése is jól halad, a kiváló orvosának köszönhetően most elmaradt az a fájás, amit az első három alkalom után tapasztalt.

„Szülés után két napra jöhettünk haza, és hiába készült az egész család arra, hogy majd én pihenek meg fekszek egész nap… mentem és csináltam az itthoni teendőimet. Fájdalom ide vagy oda, jobban esett, hogy haladok a dolgaimmal, minthogy feküdjek” – nyilatkozta korábban Edina, aki Instagram-történetében egy új videót is posztolt a piciről, amit ide kattintva lehet a kiposztolástól számított 24 órán belül megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top