nlc.hu
Sztárok
Tényleg összemelegedett Aurelio és Barnai Judit?

Megtörte a csendet a barátnő: Tényleg összemelegedett Aurelio és Curtis párja, Barnai Judit?

Aurelio Caversaccio gyermekének édesanyja reagált azokra a pletykákra, melyek szerint Curtis kedvese és párja túlságosan összemelegedtek egymással.

Az utóbbi időben egyre többen pletykálták azt, hogy Curtis és kedvese, Barnai Judit már nem egy pár. A találgatásoknak az adott leginkább táptalajt, hogy egy ideje már nem jelentek meg együtt nyilvánosan, illetve a közösségi oldalaikon is olyan posztokat írtak vagy olyan fotókat töltöttek fel, amelyek alátámasztották ezeket a híreszteléseket. Manapság azonban úgy tűnik, szó sincs viharról a paradicsomban, ugyanis csókolózós romantikus fotókkal és közös posztokkal vágtak vissza a rosszakaróiknak. Az újabb viharfelhőkre azonban nem kellett sokáig várni…

Fotó: Fotocentral

Fotó: Fotocentral

Egy megdöbbentő pletyka kapott ugyanis szárnyra a Redditen, miszerint Judie és a szintén Farm VIP-ban szereplő Aurelio Caversaccio túlságosan összemelegedtek. A hírrel kapcsolatban bár az érintettek nem szólaltak meg, Aurelio barátnőjét, kislánya édesanyját, Nikit azonban szóra bírta a Story.hu:

Igen, hozzám is eljutott ez a pletyka, amiből természetesen egy szó sem igaz. De egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak rosszindulatú emberek, akik nem örülnek más boldogságának, és ahol tudnak, keresztbe akarnak tenni nekünk. De mi akkor is nagyon jól megvagyunk Aurelióval. Rengeteget változott és bizonyított a börtön óta, úgyhogy semmi okom kételkedni benne. Nyilvánvalóan Judie-val van közöttük kontakt, hiszen egy műsorban szerepelnek, de ezzel nincs semmi gond.

– öntött tiszta vizet a pohárba a kedves.

Végül is úgy tűnik, Curtisék oldaláról folytatás, Aureliójékén pedig megtörhetetlen bizalom és persze mindkét párnál óriási szerelem látszik beigazolódni. Ezek után pedig lehet, hogy el is kell engedni azt a felvillanó emléket, hogy az előző szériákból kiszivárgott hasonló információk – például Csuti és Szorcsik Viki vagy Balogh Edina és Szabó Simon románca – végül mind-mind beigazolódtak… – olvasható a lap konklúziójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top