nlc.hu
TV-sztárok

Aurelio apa lett?

Bors: gyermeke születhetett a börtönben ülő Aureliónak

Baján azt beszélik, hogy az éppen börtönben ülő Aurelio az apa egy év elején született kisbabának – értesült a a Bors.

A Bors információi szerint az épp a börtönben ülő Aureliónak lehet egy nagyjából nyolc hónapos gyermeke Baján. Úgy hírlik, hogy az egykori valóságshowhős egy féktelen házibuliban kavarodott össze a helyi lánnyal, akivel egyéjszakás kalandja volt, aminek gyümölcseként valamikor év végén megszületett egy gyermek.

„A pletyka nem igaz! Valóban van egy gyermek, akit a fiamra akarnak fogni, de teszt bizonyítja, hogy nem Aurelio az apa!” – mondta Aurelio édesanyja, aki azt is elárulta, egyelőre senki sem adott DNS-mintát.

Aurelio apa lett?

Fotó: Nagy Zoltán/solwee

„Valójában még senki, de én úgy tudom, hogy több apajelölt is akad, szóval biztos, hogy nem a fiamtól született az a gyerek!”

A lap helybéliekkel is beszélt: „Én egyébként úgy hallottam, hogy a kismama járt Aurelio anyukájánál, aki a kérésére adott is DNS-mintát, ami egyezett, de ez lehet, hogy csak városi legenda, vagyis könnyen lehet, hogy nem igaz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top