nlc.hu
TV-sztárok

Aurelio a börtönlétről

Aurelio a börtönről: „Folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át”

Alaposan megváltoztatta a bezártság a valóságshow-sztárt, aki kamerák előtt megtörten, könnyek között beszélt a bent történtekről.

A börtönből nemrég kiszabadult Aurelio nem tagadja, nagyon kemény két év van mögötte. A Hajdú Péternek adott interjúban – amely a Frizbi TV YouTube-csatornáján ma estétől látható – őszintén vallott a börtönlétről. Mint a Bors írja, az egykori valóságshow-sztár – aki a bajai otthonában látta vendégül a műsorvezetőt, mivel jelenleg házi őrizetben van – őszintén bevallotta, félt a rácsok mögött.

Aurelio, Aureliót alaposan Megváltoztatta a börtön – Forrás: Frizbi TV / Frizbi különkiadás – videó / YouTube

Mint mondja, félelmetesebb volt lemenni dolgozni, mint bent lenni a zárkában, mivel felismerték és beszólogattak neki. „Lementem és 130 fogvatartottal voltam egy csarnokban. Az első 20 percben azért egy pár Miatyánkot elmondtam… Nem fogok itt menősködni, hogy dehogy féltem. Szerintem itt az a normális, ha fél az ember. (…) Vannak olyan mendemondák, hogy bármi megtörténhet és ez pszichésen benne van az emberben” – mesélte.

Többek között arról is beszélt az interjúban, hogy eleinte nagyon nehezen tudott aludni, majdnem egy év kellett ahhoz, hogy végre ki tudja aludni magát. „Folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át. (…) 2023. februárban kezdtem el úgy igazán pihentetőket aludni” – árulta el Aurelio, hozzátéve: addigra már feldolgozta, hogy jó darabig nem fog tudni hazamenni.

Édesanyja szerint amúgy sokat változott a rácsok mögött. „Mintha kicserélték volna, jó irányba változott, és ezt ő is tudja. Most nagyon jókedvű és vidám”mesélte nemrég Aurelióról. Elmondása szerint könnyes szemmel figyelte, ahogy először találkozott a fia és a lassan 2 éves kislánya.

Az egykori reality-sztár tavaly nyáron adott interjút a börtönből, akkor bevallotta, hogy a rácsok mögött van ideje átgondolni, milyen hibái voltak és hogyan változtatna azokon: „Sok dolgot szégyellek az életemben. (…) A börtön nagyon megváltoztatott. (…) Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. (…) Nagyon elszaladt velem a ló, és a börtön volt a fék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top