nlc.hu
TV-sztárok

VV Aurelio a börtönből üzent

Aurelio üzent Pumped Gabónak a börtönből: „Már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság”

Az egykori villalakó barátjának adott hírt a hangulatáról.

Ahogy korábban megírtuk, Aureliót jogerősen három év öt hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablás miatt, valamint egy korábbi, felfüggesztett büntetését is le kell töltenie. Hosszú hónapok után újra hírt adott magáról: barátjának, Pumped Gabónak küldött egy levelet, melyet Gabo egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban olvasott fel. Íme:

aurelio caversaccio

Aurelio Caversaccio (Fotó: Instagram)

„Szia, tesó! Sikerült felvegyelek kapcsolattartónak, már háromszor hívtalak is. Légy szíves, ha rejtett számon hívlak, vedd fel, mert az én vagyok. Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy! Én már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság… meg a körülmények… Lesz mit mesélni, de gondolom, neked is. Vedd fel, légy szíves, ha a magánon hívlak, én leszek az! Délután hívlak vagy hétvégén, délelőtt dolgozom… még nekem is dolgozni kell, de kivagyok, áh… Szeretlek, hívlak a napokban” – szólt az levél, melyet a Blikk szemlézett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top