nlc.hu
Sztárok

A börtönbüntetését töltő Aurelio édesanyja

„Az unokám segít túlélni a fiam hiányát” – Megszólalt a börtönben ülő Aurelio édesanyja

Egy éve van rács mögött az egykori valóságshow-szereplő Aurelio, édesanyja most elmondta, hogyan viseli a helyzetet.

Aurelio Caversaccio, a ValóVilág 6 győztese egy évvel ezelőtt vonult be a börtönbe, és megkezdte letölteni 3 év 5 hónapos börtönbüntetését, amit emberrablásért és korábbi drogügye miatt kapott. Állítólag kiválóan beilleszkedett a rácsok mögötti világba. Édesanyja fia bevonulása óta nem nyilatkozott, de most a Blikknek mégis megszólalt.

„Nagyon hiányzik, szinte egész nap rágondolok. A munkám segít egyedül, az le tud kötni, de ha hazaérek, mindig szembesülök azzal, hogy nincs otthon” – mondta Márta asszony, aki szerint fia sokat változott a börtönben, komoly férfivá érett.

Aurelio Caversaccio

Aurelio Caversaccio (Fotó: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport)

A börtönben nem látogatja a fiát, mert nem szeretné így látni őt.

Megszakadna a szívem ott látni, biztos, hogy mind a ketten sokkot kapnánk. Azt sem bírnám elviseli, hogy nem ölelhetem át, puszilhatom meg. Jobb így mind a kettőnknek

– mondta Aurelio édesanyja.

Márta asszonynak az unokája ad most erőt. Aurelio a rácsok mögött tudta meg, hogy korábbi egyéjszakás kalandjából tavaly született egy kislánya, Szofi. „Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy valóban a fiam az apja – mondta Márta asszony. – Úgy éreztem, a sok rossz után végre egy kis öröm is éri a családunkat azzal, hogy Szofi megszületett. Azóta ő az én napsugaram és a vigaszom, aki segít túlélni a fiam hiányát.”

Édesanyja szerint kislánya megszületése Aurelióra is jó hatással volt, szeretne a lehető legjobb apa lenni, és teljesen új életet kezdeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top