nlc.hu
Sztárok
Felvállalta kapcsolatát Aurelio

Végre felvállalta kapcsolatát a börtönből szabadult Aurelio

Videóban tett pontot a találgatások végére.

Februárban szabadult a börtönből Aurelio, akit 3,5 év börtönbüntetésre ítéltek, emberrablás és egy korábbi drogbirtoklásért. Mint kiderült, az egykori villalakónak 2022 év elején született egy kislány. Aurélio elismerte, a gyermek az övé, és amint kiszabadul, szeretne részt venni az életében. 

Aurelio

Fotó: Nagy Zoltán

A gyermek édesanyjának kilétéről a mai napig semmit sem tudni. Természetesen rengeteg pletyka terjengett már, ugyanis a férfi szabadulása óta rendszeresen látták egy szőke hölggyel. Aurelio a szabadulása óta, igazi TikTok sztár lett, videóiban pedig sűrűn feltűnt egy nő, sokan pedig arra tippeltek, talán ő lehet a titokzatos anyuka. Bár az egykori valóságshow sztár eddig nem erősítette meg ezeket a pletykákat, úgy döntött, most végre pontot tesz a találgatások végére. 

Kedden ismét feltöltött egy videót, melyben nem csak a már említett hölgy szerepel, hanem egy forró csók is elcsattan. Hogy ő-e a kislány édesanyja, nem lehet tudni, bár az tény, nagyon sok időt töltenek együtt. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top