nlc.hu
TV-sztárok

Egy éve van börtönben Aurélio

„Kiválóan beilleszkedett a börtönéletbe” – egy éve került rácsok mögé Aurelio

Teljesen megváltozott Aurelio.

Aurelio Caversacciótól négy évvel ezelőtt egy ismerőse ellopott 130 ezer forintot. A valóságshow-hős a vád szerint többször megütötte, majd több ismerősével együtt elrabolta a férfit, hogy visszaszerezzék tőle a pénzt.  A celeb jogerősen összesen 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. A realitysztár tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetbe.

Aurelio

Aurelio (Fotó: Nagy Zoltán)

Aurelio ügyvédje a Ripostnak mondta el, hogy van most ügyfele

„Nyugodtan mondhatom, hogy ügyfelem esetében a büntetés elérte a célját. Aurelio hatalmas személyiségbeli fejlődésen, változáson ment át ebben az egy évben. Példásan viseli a büntetését, nagyon együttműködő és kiválóan be is illeszkedett a börtönéletbe. Azt kell mondjam, hogy le a kalappal előtte” – magyarázta dr. Galgóczy Zoltán, aki folyamatos kapcsolatban van a celebbel. 

Aurelio, aki időközben édesapa lett, minden bizonnyal túl van a büntetése felén, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy továbbra is jó magaviseletet tanúsítson. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top