nlc.hu
Sztárok

Aurelio főállású apuka szeretne lenni

Aurelio főállású apuka szeretne lenni

Aurelio minden idejét kislányával tölti.

Aureliót miután kiengedték a börtönből hazatért Bajára, és az első dolga volt találkozni a gyönyörű kislánnyal, aki áprilisban lesz 2 éves – írja a Bors.

Aurelio,

Aurelio, forrás: Frizbi TV / Frizbi különkiadás / YouTube

“Az elsődleges célom most, hogy főállású apuka legyek, hogy jó apuka legyek. A házban már mindent befoglalt, amióta itthon vagyok és főállású apa vagyok, arra jöttem rá, hogy nekem már nem sok mindenem van, mert ő mindent kisajátít magának. Anyám szerint ilyen téren olyan, mint én. Már mondja, hogy papa, és nagyon ritkán már kicsúszik, hogy apa és olyankor végem van. Az felér számomra mindennel, minden élménnyel, az egyszerűen fantasztikus!” – mondta Tényeknek Aurelio, aki a börtönben töltött napjairól is mesélt Hajdú Péternek.

„Folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át. (…) 2023. februárban kezdtem el úgy igazán pihentetőket aludni” – árulta el Aurelio, hozzátéve: addigra már feldolgozta, hogy jó darabig nem fog tudni hazamenni. Aurelionak saját bevallása szerint félelmetesebb volt lemenni dolgozni, mint bent lenni a zárkában, mivel felismerték és beszólogattak neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top