nlc.hu
Sztárok

Apa lett a börtönben ülő Aurelio

Aurelio: „A hír igaz, van egy gyerekem” – a börtönből adott interjút az egykori VV-győztes

Abban bízik, hogy gyermeke második születésnapján már ott lehet.

Az elmúlt hetekben egy bajai hölgy azzal állt elő, hogy Aurelio a gyermekének az apja. A börtönbüntetését töltő, egykori valóságshow-sztár megerősítette ezt a hírt.

Aurelio

Aurelio a 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Nem sokat szeretnék beszélni arról a hírről, hogy született gyermekem. A hír viszont igaz, hogy van egy gyerekem” – vallotta be Aurelio, aki a börtönben adott interjút a Tények Plusznak.

Az egykori VV-győztes mindenképpen szeretne részt venni első gyereke életében. Elmondása szerint a csöppség anyja nem a legutóbbi barátnője, Edit, aki még mindig támogatja, hanem egy titokzatos, gyerekkori barát, akivel Aurelio jó viszonyt ápol. „Az igazság az, hogy nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja, és nem úgy van, hogy én elmentem egy diszkóba, ott megismerkedtem vele, hazavittem, és akkor gyerekem lett tőle. Ezt azért nem így kell elképzelni. Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet és nem én leszek az első és az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket, viszont – a hírek ellenére – én teljes mértékben mindenhogyan támogatni akarom, mind anyagilag, mind érzelmileg. Annak a gyereknek én az apja akarok lenni” – mondta el Aurelio, aki úgy érezte, hogy az elmúlt hetek találgatásai után mindenképpen tiszta vizet kell önteni a pohárba, viszont megkímélné gyerekét és anyját a nyilvánosságtól, ezért nem árulja el, milyen nemű a baba, aki amúgy már meg is született.

„Láttam már a gyereket. Az, hogy mit éreztem, az egy nagyon jó érzés, de mivel itt bent vagyok, nagyon fura is. Ha minden jól megy, és nagyon bízok benne, hogy a magatartásomnak megfelelően minél előbb haza tudok menni, akkor azért remélem, hogy a gyermeknek a második születésnapját már ott, helyben tudom megélni. Nagyon dolgozom azon, hogy jó magaviselettel megkapjam a kedvezményemet” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top